- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
Topikgazda
válasz
spammer #3695 üzenetére
De, kell válogatni csak nem annyit.
Egy asztali környezet nem egy disztró. Nem elég kiválasztani a plasma meta csomagot 'oszt jónapot.
Nekem alaptelepítéshez 88 csomag van megadva, ebből 1, azaz egy a KDE: plasma-meta.
(és nincs benne olyan csomag, amit másik behúzna függőségként)Ha meg nem kell a teljes KDE, pontosan ugyanott vagy mintha nem használnál egy teljes DE-t.
sheratan: javaslom indulj el az arch wiki alapján, úgyis jön majd megától amikor fel kell rakni valamit. Azt meg feljegyzeteled egy fájlba, később egy parancsal fel tudod rakni az összes csomagot ha kell.
-
whbear
senior tag
válasz
spammer #3695 üzenetére
Az mitől lehet, ha kijelölök egy szöveget a double commander nézőkéjében, mindegy milyen kódolással, nem jelennek meg helyesen az ékezetes betűk beillesztve a chromiumba. Játszottam utf8, ISO kódolással de hiába. Ha ugyanezt a szöveget a geanyben jelölöm ki akkor jó. Csak az a megoldás hogy a geany az editor és viewer? A system locale utf8 en us. Találkozott már valaki ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Airsoft
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Path of Exile (ARPG)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged