- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
Topikgazda
Igen, Arch alapon KDE. Ha fent van:
- hivatalos repóból: qtcurve
- system settings -> application appearance -> style tab -> wigdet style: qtcurve
- le kell tölteni ezt: blocky
Ez qtcurve-hoz téma.
- előző beállításnál qtcurve jobb szélén: configure, itt be kell importálni a letöltött blocky fájlt, majd kiválasztani.- system settings -> application appearance -> colors tab -> plumbub tomes (le lehet tölteni a beépített funkcióval, jobb szélen van a get new themes)
- AUR-ból: faenzaflattr_darkdecoration-icon-theme
- system settings -> application appearance -> icon tab -> faenza kiválaszt- system settings -> workspace appearance -> cursor theme -> oxygen yellow (gyárilag benne van)
- system settings -> workspace appearance -> desktop theme -> Produkt (ez is letölthető a beépített letöltővel)
- launcher: AUR-ból: kdeplasma-applets-homerun , ezt ki lehet tenni a gyári helyett.
joecontra: köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest