Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Először a második részre.
Van ilyen fileom és ugyanezzel a tartalommal. Erre már bob.zxr is utalt.
Kipróbáltam. Természetesen működik és indul minden felhasználónál az home-ban lévő autostart előtt, majd az IS lefut.Ezzel nincs is baj, mert tiszta arch alatt ide kéne beírnom, és a parcellite még paraméterezhető is lenne.
Egyenlőre az foglalkoztat, hogy hogyan csinálja ezt a manjaro. (tudom.. hagyjam a fenébe az a rendszert és végre tegyek fel egy arch-ot
.. jelzem.. felfogom, de kell még egy kis szabadidő, mert nekem még nem 20 perc
)----
A /etc/xdg/autostart/parcellite-startup.desktop-ra.
Feltettem az arch-ra a parcellite-t, hogy lássam a különbséget.
A dektop file-t felrakta a teleptő az /etc/xdg/autostart/ könyvtárba.
Most az arch-on és a manjaro-n is létezik mindkét file.Újraindítottam a gépet (hogy ez se zavarjon be). Látod, hogy a bal oldali (arch) és a jobb oldali (manjaro) file ugyanazon tartalommal létezik, mégsem fut arch alatt (systray ikonokon jól látszik).
Szerintem valahol létezhet még egy variable a manjaron, ami engedélyt ad a .desktop filok indítására (feltéve ha a X-GNOME-Autostart-enabled=true létezik benne. Az arch meg egyszerüen csak az autostart fileok tartalmát figyeli...
Szerk: most látom, hogy az arch órája nem jó

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.. jelzem.. felfogom, de kell még egy kis szabadidő, mert nekem még nem 20 perc
BoB