Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Ezzel sokat nem mondtál. Ubuntu alatt feltettem mint Windows-on, beállítottam mint szintén ott és ment mint a karikacsapás. Lehet, hogy a Manjaro meghaladja a képességeimet. Ubuntu alatt mindent be tudtam állítani, nem kellett ilyen sokat kérdezősködnöm. Valamint ott minden gyár alkalmazás működött. Itt összeomlik a rendszergazda terminál és nem lehet online fiókokat felvenni. Ilyen első pillanat óta. Ha nem tudom kijavítani az online fiókok felvételének lehetőségét, és nem tudom a Dropboxot összehozni, akkor mégis csak Fedora próba lesz holnap. Talán ott minden működni fog, vagy megy vissza az Ubuntu 13.10, az tökéletesen működött. Pár évig jó lesz az is nekem. Leszarom a verzióemelést, ha egyszer csak az működik hiba nélkül.
A VLC VLSub extersion-je sem működik sem Ubuntu 14.04 alatt, sem itt :sNagyon utálom, amikor így másokra vagyok utalva

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Használt iPhone 15 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB