Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Ezzel sokat nem mondtál. Ubuntu alatt feltettem mint Windows-on, beállítottam mint szintén ott és ment mint a karikacsapás. Lehet, hogy a Manjaro meghaladja a képességeimet. Ubuntu alatt mindent be tudtam állítani, nem kellett ilyen sokat kérdezősködnöm. Valamint ott minden gyár alkalmazás működött. Itt összeomlik a rendszergazda terminál és nem lehet online fiókokat felvenni. Ilyen első pillanat óta. Ha nem tudom kijavítani az online fiókok felvételének lehetőségét, és nem tudom a Dropboxot összehozni, akkor mégis csak Fedora próba lesz holnap. Talán ott minden működni fog, vagy megy vissza az Ubuntu 13.10, az tökéletesen működött. Pár évig jó lesz az is nekem. Leszarom a verzióemelést, ha egyszer csak az működik hiba nélkül.
A VLC VLSub extersion-je sem működik sem Ubuntu 14.04 alatt, sem itt :sNagyon utálom, amikor így másokra vagyok utalva

Új hozzászólás Aktív témák
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- alza vélemények - tapasztalatok
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB