Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
Ez a laptop folyamatosan hálózatról megy, mert az akksija kuka, de nem akarok költeni, rá mert nem egy mai darab (HP530). Nem találkoztam az általad említett alkalmazás bezáródásokkal, engem ez a "Nemérdekel hogy mi van, ha 10 percre állítottad a screen off-ot akkor 10 perc után ki is kapcsolom nézzél te bármit is!" hozzáállása a rendszernek zavar nagyon. Caffein-t próbáltam mint írtam, de nem jó, bepipáltam, hogy flash videónál ne kapcsolja ki a kijelzőt, meg hozzáadtam a vlc-t meg a chromium-ot és ekkor igaz, hogy nem kapcsolta ki, viszont nem csak ekkor, hanem semikor, szóval, ha csak az üres asztal volt akkor sem. Ráadásul a caffeine igaz, hogy rendszer indulással tudott indulni, de bekapcsolni már manuálisan kellett mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hegesztés topic
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest