Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Blasius
üzenetére
Net és BT amúgy elérhető a rendszeren, csak ikonja nincs? Konkrétan biztos megoldást nem tudok, de én úgy indulnék neki a megoldásnak, hogy terminálban a sudo pacman -S xfce kiadásával újratelepíteném az Xfce-t, de nem azért, mert ez konkrétan segít, hanem a telepítés végén a pacman kiírja az opcionális függőségeket, és ott sorolja, hogy mi van feltéve, mi nincs, hátha említi azokat a csomagokat, amik nálad a hiányzó tálcaappletekre vonatkoznak.
A hálózati Xfce tálcaikont egyébként az nm-applet nevű csomag adja, a BT-t már nem tudom, ezekre kéne ránézni, hogy telepítve vannak-e. Ha telepítve vannak, akkor kézzel kéne őket terminálból indítani, ha nem is indulnak, ott látszani fog a kimenetben a hibaüzenet, hogy miért nem indulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB