Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Archttila

veterán

válasz Frawly #7592 üzenetére

Hééé hát pont neked tetszett pár hete a default waybar :D a többi meg standard Dracula theme.
    Máskülönben ha csak a terminal ablakok vannak megnyitva akkor szép egységes minden, a felső waybar pedig éppen csak megtöri az ablakok által árasztott halványlilás harmóniát. :) a lényeg, hogy így egységes.
    Nem tudom írtam-e korábban, de bekonfigoltam a mako-t. (self made Dracula kinézettel) és bár jópofa, hamar kiderült hogy semmi szükségem rá :D

htop-ban F2 után a Space billentyű lenyomásával tudod változtatni column alatt lévő tétel stílusát.

Ha az Awesome WM alá lenne Sway, akkor azt használnám! :K

Én meg pl. eleve nem magyarítom a rendszer, default en_US.UTF-8-cal használom, ez sokkal célszerűbb, nem kell magyar nyelvi csomagozni, nem maradnak lefordítatlan, félig fordított, félrefordított részek, plusz a magyarítás le szokott maradni ütemben a legújabb verziókhoz képest. Meg ha angolul használod a rendszert, és valami probléma, hibaüzenet van, akkor könnyebb utánakeresni a neten, hogy mi a megoldás, magyar hibaüzenetre kb. milliószor kevesebb találat lesz.

+1

Új hozzászólás Aktív témák