Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Hééé hát pont neked tetszett pár hete a default waybar
a többi meg standard Dracula theme.
Máskülönben ha csak a terminal ablakok vannak megnyitva akkor szép egységes minden, a felső waybar pedig éppen csak megtöri az ablakok által árasztott halványlilás harmóniát.
a lényeg, hogy így egységes.
Nem tudom írtam-e korábban, de bekonfigoltam a mako-t. (self made Dracula kinézettel) és bár jópofa, hamar kiderült hogy semmi szükségem rá
htop-ban F2 után a Space billentyű lenyomásával tudod változtatni column alatt lévő tétel stílusát.
Ha az Awesome WM alá lenne Sway, akkor azt használnám!

Én meg pl. eleve nem magyarítom a rendszer, default en_US.UTF-8-cal használom, ez sokkal célszerűbb, nem kell magyar nyelvi csomagozni, nem maradnak lefordítatlan, félig fordított, félrefordított részek, plusz a magyarítás le szokott maradni ütemben a legújabb verziókhoz képest. Meg ha angolul használod a rendszert, és valami probléma, hibaüzenet van, akkor könnyebb utánakeresni a neten, hogy mi a megoldás, magyar hibaüzenetre kb. milliószor kevesebb találat lesz.
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a többi meg standard Dracula theme.
a lényeg, hogy így egységes.
BoB