- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
#63718632 #7318 üzenetére
Mindegy melyiket választod. Mindkettő jó. Amúgy a telepítési scriptjeimet pont ma frissítettem, mert volt olyan rész, ami már nem úgy működik, meg automatizáltam 3-4 rendszerfile-ba írást is, hogy ne kelljen mentett fileokat visszatölteni. Kipróbáltam, és megkaptam ugyanazt a működést, mint most van. Frawly-ra én nem hallgatnék a telepítési script nem-megírása miatt. Én szeretem időnként frissíteni, korszerűsítenni. Az is csak gyakorlás. Az még nettó hülyeség, hogy nagyobb munka karbantartani, mint kézzel feltelepíteni az egészet. Csak 1 dolgot kellett javítanom. Formázások nem mennek scriptből, miközben manuálisan ugyanaz lefut. Csak ennyi volt. Többit amit változtattam csak szebb, konfortosabb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Vicces képek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest