Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Köszi, meg is csináltam a mark-okat. Azt hittem ' jel csak szimplán szintaktika, és nem kell lenyomni, viszont akkor így már értem hogy a-tól z-ig lehet bekonfigolni, meg számokkal. Stringekkel már nem lehet a manual szerint is. Így beállítottam minden fontos mappát magamnak, sőt akkor már az mtp-t is megnéztem a mobil miatt, úgyhogy gvfs-mtp ment is a lecsóba, és lett hozzá jmtpfs.
Miért lenne nekem kényelmetlen? Eleve a zömmel billkezelés se gond, hisz Openbox-nál is egész sokszor használtam (legalábbis egy XFCE-hez képest), a terminált elég sokszor használom. Amióta Bspwm-et használok, azóta meg kifejezetten billentyűzöm (kivéve a home office miatti windows-ra rdp-zést, bár azt kell hogy mondjam, hogy a programindításokat ott is a Keypirinha-val végzem, ami kvázi egy rofi klón, csak Winre).
Szal a vifm ez miatt nem lenne kényelmetlen. Ok, hogy bizonyos billeket testreszabtam (f2 az átnevezésre kiterjesztéssel, vagy a space a kijelölés és lefelé ugrás), de pl a törlésre már nem f8-at használok, mint mindenhol, hanem a dd-t és DD-t, mert az kényelmesebb, mint ahogy a csoportos kijelöllésre is tök kénylemes nekem a =.kiterjesztés. Sőt! Azt kifejezetten szeretem, hogy a jobbra és balra gombokkal lehet belépni a könyvtárba, vagy kilépni, vagy épp futtatni az adott filet attól függően, hogyy mi a kiterjesztése. Ez is sokkal jobb megoldás nekem, mint az enter-t nyomogatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
BoB