Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii
    veterán

Hát, nem tudom. Én Oracle-ben vagyok járatos. Megfelelő indexeléssel, particionálással nem lesz gyorsabb, áttekinthetőbb, ha szétdobod... Persze valószínűleg azért dobod szét, mert nincs particionálás. Egy bérszámfejtő alkalmazáshoz tartozó adatbázisban nincs annyi különböző adattípus, ami indokolná azt a sok táblát.

OFF
    Nihhiiiincs? Én is azt hittem mikor odakerültem a céghez, aztán elkezdte sorolna a bbérügy szakértő, aki a navos oktatást is szokott tartani, hogy akkor miből is áll ez az egész, aztán 1 perc után mondtam neki, hogy köszönöm ennyi elég is, mert a felét sem értettem már. Én is azt hittem hogy van a bár, pár adó, szabadság, esetleg rugalmas munkaidő, gyed- gyes egy-két ilyen faszság, oszt kész. Hát nagyon nem :D
    Indexelés amúgy rendben van. Mivel MSSQL-es, így egy-egy lekérdezést végig lehet monitorozni, és persze azt is, hogy melyik tábla, melyik részében tölti a legtöbb időt, de így idő után nincs tovább. Mondjuk Google Spanner-jére kíváncsi lennék, mert ott nincs ilyen gond mint a sima MSSQL, vagy MySQL-ben. Hatalmas adatokkal is könnyen elbánik. No de ennyi, mert ez mégiscsak Linux fórum :)

Új hozzászólás Aktív témák