- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
vargalex #6701 üzenetére
OFF
Nihhiiiincs? Én is azt hittem mikor odakerültem a céghez, aztán elkezdte sorolna a bbérügy szakértő, aki a navos oktatást is szokott tartani, hogy akkor miből is áll ez az egész, aztán 1 perc után mondtam neki, hogy köszönöm ennyi elég is, mert a felét sem értettem már. Én is azt hittem hogy van a bár, pár adó, szabadság, esetleg rugalmas munkaidő, gyed- gyes egy-két ilyen faszság, oszt kész. Hát nagyon nem
Indexelés amúgy rendben van. Mivel MSSQL-es, így egy-egy lekérdezést végig lehet monitorozni, és persze azt is, hogy melyik tábla, melyik részében tölti a legtöbb időt, de így idő után nincs tovább. Mondjuk Google Spanner-jére kíváncsi lennék, mert ott nincs ilyen gond mint a sima MSSQL, vagy MySQL-ben. Hatalmas adatokkal is könnyen elbánik. No de ennyi, mert ez mégiscsak Linux fórum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest