- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Kivalo ez a Manjaro, csak epp olyan problemaval talakoztam, amivel eddig soha, sehol.
Felraktam a virt-managert igy:sudo pacman -S virt-manager qemu vde2 ebtables dnsmasq bridge-utils openbsd-netcatsudo systemctl enable libvirtd.servicesudo systemctl start libvirtd.service
Megprobaltam volna letrehozni egy virtualis gepet, es csak LXC lehetosegem van, KVM nincs.
Ezt amikor probaltam, nem vettem eszre, es megprobaltam egy OS containert letrehozni.
Van egy letezo qcow2 rendszerkepem, megprobaltam azt betallozva letrehozni a cuccot.
A letrehozas vegen panaszkodott, hogy nem tudja elinditani a 'default' network interfacet, igy futtattam a: (ezt kovettem)sudo virsh net-start defaultsudo virsh net-autostart defaultde sajnos nem mukodott.
Ujrainditottam a libvirtd-t, asudo systemctl restart libvirtd-vel, aztan futtattam asudo virsh net-start defaultsudo virsh net-autostart default
aztan mukodott...
Sajnos meg mindig nem jottem ra, mit ronthatok el, mert nem tudok tovabbra sem KVM virtualis gepeket letrehozni.
Mit nezek be?
Koszi!
Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB