Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kivalo ez a Manjaro, csak epp olyan problemaval talakoztam, amivel eddig soha, sehol.
Felraktam a virt-managert igy:sudo pacman -S virt-manager qemu vde2 ebtables dnsmasq bridge-utils openbsd-netcatsudo systemctl enable libvirtd.servicesudo systemctl start libvirtd.service
Megprobaltam volna letrehozni egy virtualis gepet, es csak LXC lehetosegem van, KVM nincs.
Ezt amikor probaltam, nem vettem eszre, es megprobaltam egy OS containert letrehozni.
Van egy letezo qcow2 rendszerkepem, megprobaltam azt betallozva letrehozni a cuccot.
A letrehozas vegen panaszkodott, hogy nem tudja elinditani a 'default' network interfacet, igy futtattam a: (ezt kovettem)sudo virsh net-start defaultsudo virsh net-autostart defaultde sajnos nem mukodott.
Ujrainditottam a libvirtd-t, asudo systemctl restart libvirtd-vel, aztan futtattam asudo virsh net-start defaultsudo virsh net-autostart default
aztan mukodott...
Sajnos meg mindig nem jottem ra, mit ronthatok el, mert nem tudok tovabbra sem KVM virtualis gepeket letrehozni.
Mit nezek be?
Koszi!
Udv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB