Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
aki33
Az is fent volt asszem, de ami leírást találtam ott nem a qt5ct-t kellett beírni új environmentként, hanem gtk2-őt. De már mindegy. Lecseréltem a Notepadqq-t, VLC-t, qbittorrentet, Flacon-t, Xnview-t is már. Persze ezekkel együtt sok felesleges qt dependecies is lement. Máris kevesebb telepített csomagom lett

Notepadqq --> Sublime 3-as lett
Xnview --> feh számomra megfelelően beparaméterezve
qbittorrent --> transmission
Flacon --> split2flac (de ezt még nem próbáltam)
VLC --> mpv (ettől fostam, mert évekóta VLC-t használok, de ez az mpv még jobb is)vargalex
Nem tom, hogy a Transmission mennyi threadet képes használni, de alatta is 16MB/sec-el jöttek le most a filmek. Pont ugyanúgy, mint qbittorrent alatt. A gyorsaságot amúgy nem a letöltési sebességre értettem, hanem a használatra. Gyorsabban reagál a transmission. Mondjuk ez nem meglepő, mert eleve kevesebb erőforrással is beéri.
Egyébként meg nem mindegy, hogy böngészőt nyitok meg. 4GB-os notebookom van. A böngésző legyen bármelyik kicseszettűl zabálja a memóriát, míg a natív program nem. Így is sok fül van nekem megnyitva, nem kell még egy, ráadásul olyan funkcióra, amit az alap programmal is el lehet intézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Sweet.tv - internetes TV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB