- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
NFS gondom van. Netgear R7800 routeren OpenWrt van. Beállítottam az NFS megosztást ami működött is. Pár hete eltört valami. A boot után nem töltötte be az asztalt, viszont használható volt a gép már akkor is. Legalább egy perc kellett mire megjelentek az ikonok az asztalon. Az NFS megosztást nem tudtam megnyitni a thunar-ban. Teljesen belassult a thunar. Most kivettem az fstab-ból az NFS bejegyzést. Így rendesen elindul a rendszer.
Végignéztem az OpenWrt-t Mount megvan, showmount parancsra mutatja a megosztást.
Ellenben ha Arch alól akarom parancsorból felcsatolni az NFS megosztást, akkor az alábbit látom és itt elakad:
Created symlink /run/systemd/system/remote-fs.target.wants/rpc-statd.service → /usr/lib/systemd/system/rpc-statd.service.
Mit érdemes megnéznem?
rpc.statd exited statusban van.Ez az nfs probléma lehet az nfs-utils frissítéstől?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest