- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii #5647 üzenetére
A dir működik, az ls parancsra van drótozva, ugyanaz a kettő. De nem erre céloztam, hanem arra, nem is érzed, hogy bizonyos megszokásaid Windowsról vannak. Nyilván idővel egyre kevesebb lesz. Én is csak akkor vettem észre ezeket, mikor már elhagytam őket, hogy milyen feleslegesek voltak. Szerintem már neked is érezned kell, hogy egy Arch + Openbox mennyire más ahhoz képest, mint amikor elkezdtél linuxozni. De mikor még nekikezdtél, akkor nem tudtad, hogy lesz még fejlődés, windowsmentesebb gondolkodásmód később, de lett.
Vannak, akiknek többet árt a Windows. Pl. nem egy kezdő akar Linuxon weboldalakról binárist telepíteni a tárolók helyett, vírusirtót meg tűzfalat akarnak feltenni Linuxra is, meg WinRar-t, Total Commandert használnak Wine alatt. Minden jogosultságot chmod 777-tel oldanak meg, lehetőleg az egész partíción. Mindent jelszó nélkül akarnak használni, rendszergazdaként és hasonlók. Nyilván ők nem érzik, hogy ezek windowsos berögződések, de valójában azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces videók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest