Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Firefox néha nekem is szarakodik Flash playerrel, egy ideje letiltottam az egészet (eddig on demand módban használtam).

Nem ismerem a Nod-ot, nincs kint systray-en és onnan nem tudod megnyitni az ablakot? systray-t régen úgy lehetett elérné hogy képernyő aljára (és jobb sarkába) rángatod az egeret.

Terminálból meg ha tudod a parancsot akkor könnyű csak beírod, pl: firefox. Feladatkezelő alapján ha elkezded beírni hogy "eset" és nyomkodod a tabulátort akkor kiegészíti az elérhető parancsokat.

Más: Ez milyen feladatkezelő alkalmazás?

Köszi a válaszokat, megyek angolozni. Ha hazaérek, megpróbálkozom elővarázsolni. Fut és gondolom teszi a dolgát, de például a beállításaihoz sem férek hozzá így. Ha nem tudom előhalászni, akkor leszedem és keresek valami mást. Nem ragaszkodom a Nod-hoz, csak ne látszatalkalmazás legyen a víruskergető.

Az is feltűnt nekem, hogy mióta feltelítettem, egyetlen frissítést nem jött. Több alkalmazás is korábbi verzió. Ez így normális? Milyen konténereket állítsak be? Már ha érdemes egyáltalán.

Feladatkezelő: szépen teszi a dolgát. Tökéletes kiegészítés, ezt hiányoltam az Uborkán. Persze, csak fel kellett volna tenni, ha tudtam volna, hogy létezik.

Új hozzászólás Aktív témák