Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
kiezTe90
üzenetére
Nézd meg az aktuális "trials" -t a játékban és tudatosan nyomjad, próbálj 3 csillagot összeszedni minden feladatból, azok az eredmények fixen dobnak valamilyen blueprintet. Nekem most az egyik 3 csillag után pl Combat mk3 bp-t dobott.
Korábban amúgy sokkal rosszabb volt a helyzet, tényleg alig találtunk bp-ket, az utsó update óta megnövelték az esélyét, stella montis pl tuti, kék böröndökben és fiókokban nagyon gyakori de máshol is, ha oda bemész jó időben mostanra már tuti találsz valamit. -
válasz
kiezTe90
üzenetére
BP-ket vadászol az eléggé random, van 1-2 zóna ahol magasabb az esélye. Amúgy pár napja néztem vidit és egyre többen mondják, hogy a BP droprate-re nincs hatással a spec map körülmény. Dam-en apartmant javasolt pl farmolni, illetve az ilyen piros szekrényekben van, vagy Stellán a kukából ill kék utazótáskákból esik elég jól. A zöld fegyókkal nincs semmi baj, kékből majd ha megengedheted magadnak, akkor ajánlom a renegade-t megvenni boltból, napi 1-t ki tudsz venni, medium ammo-s és elég ütős

Amúgy amit írnak a szürke fegyók is teljesen jók, ha kicsit fel vannak pimpelve.
-
duronx
senior tag
válasz
kiezTe90
üzenetére
Szerencse kell a blueprintek megtalálásához, én a havas pályákon a pálya szélén találtam eddig a legtöbb blueprintet random cuccokban (pl. kint a pálya szélén egy roncs gépben)
Légy türelmes, én 130 óra alatt nem találtam még meg a wolfpack gránát blueprintjét s sok mást sem
A fegyvereknek nincs olyan nagy jelentősége, sima 3-as 4-es ketlle fegyverrel is le tudsz bárkit lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR