- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kiezTe90
üzenetére
Nekem van feleslegbe egy MK3 Survivor BP-m, amit ugyan már egy jó hónapja odaígértem egy itteni kollégának, de valahogy az istennek sem jött össze a találkozó vele.
Szóval, azért az egyik ilyen repülős izé BP-ért, cserélhetünk. Embark ID-m: pendre#6734, de majd mindenképp egyeztessük az időpontot, mert az utóbbi időkben már ritkábban lépek be.
Konkrétan, már vagy egy jó hete a tájára se néztem.
-
Grillo
őstag
válasz
kiezTe90
üzenetére
Főleg most, hogy csapatni kéne a damage-et, hogy meglegyen a 100k.
Rányomtunk srácokkal a wipe-ra, szóval felesleges tartalékolni, el is kezdtem használni a rózsaszín fegyvereket, pár kör alatt lett is vagy 15k damage, de ha sokat kell javítgatni, akkor le fog ez lassulni. -
ULPIUS
őstag
válasz
kiezTe90
üzenetére
Vannak ismert spawn helyeik de azokon belül természetesen random, mivel több spawn pont van mint ahány cache-t letesz egy körben. Túl könnyű lenne különben, mint anno a security szekrényeknél, azoknak fix helye volt a legutóbbi update-ig, de randomizálták azóta azokat is.
atee
Nekem kb 190 óra alatt egyszer volt olyan, hogy megszakadt a kapcsolat de valahogy vissza tudtam lépni és még éltem érdekes módon, mert valahol a semmi szélén voltam.
Mostanában egyszer volt olyasmi nekem is, hogy egy bastiontól nem messze elkezdtem lőni egy hornetet mert olyan damage kellett és a bastion is elkezdett lőni de fedezékben voltam, el se talált és tőle távolodva haladtam közben már, majd ezután volt kb egy 1mp-es lag, high jitter ikonnal. Ja és egy másik raiderrel együtt haladtam egyébként akivel előtte lespanoltam. Nem tudom volt e köze a bastionhoz

-
ULPIUS
őstag
válasz
kiezTe90
üzenetére
Nézd meg az aktuális "trials" -t a játékban és tudatosan nyomjad, próbálj 3 csillagot összeszedni minden feladatból, azok az eredmények fixen dobnak valamilyen blueprintet. Nekem most az egyik 3 csillag után pl Combat mk3 bp-t dobott.
Korábban amúgy sokkal rosszabb volt a helyzet, tényleg alig találtunk bp-ket, az utsó update óta megnövelték az esélyét, stella montis pl tuti, kék böröndökben és fiókokban nagyon gyakori de máshol is, ha oda bemész jó időben mostanra már tuti találsz valamit. -
válasz
kiezTe90
üzenetére
BP-ket vadászol az eléggé random, van 1-2 zóna ahol magasabb az esélye. Amúgy pár napja néztem vidit és egyre többen mondják, hogy a BP droprate-re nincs hatással a spec map körülmény. Dam-en apartmant javasolt pl farmolni, illetve az ilyen piros szekrényekben van, vagy Stellán a kukából ill kék utazótáskákból esik elég jól. A zöld fegyókkal nincs semmi baj, kékből majd ha megengedheted magadnak, akkor ajánlom a renegade-t megvenni boltból, napi 1-t ki tudsz venni, medium ammo-s és elég ütős

Amúgy amit írnak a szürke fegyók is teljesen jók, ha kicsit fel vannak pimpelve.
-
duronx
senior tag
válasz
kiezTe90
üzenetére
Szerencse kell a blueprintek megtalálásához, én a havas pályákon a pálya szélén találtam eddig a legtöbb blueprintet random cuccokban (pl. kint a pálya szélén egy roncs gépben)
Légy türelmes, én 130 óra alatt nem találtam még meg a wolfpack gránát blueprintjét s sok mást sem
A fegyvereknek nincs olyan nagy jelentősége, sima 3-as 4-es ketlle fegyverrel is le tudsz bárkit lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR