Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
wandor0930
senior tag
Én sem voltam fent mostanában, kicsit pihentetem.
Ez lesz az első expedícióm kíváncsian várom milyen kihívás elé állítanak.
Nem annyira örülök neki mert gondolom ez azt fogja jelenteni hogy abban az 5 napban extra aktivitást kell nyújtani.
Eddig volt idő felkészülni most viszont ha abban az 5 napban valami közbejön baxhatod az egészet. -
wandor0930
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valamelyik pad fejlesztéshez meg küldikhez, de amugy craftolni nem kell semmihez.
-
wandor0930
senior tag
Én a nehézségéről nem nagyon akarok nyilatkozni így mert az hogy földhözvágok egy smokeot és vagy benne vagyok vagy nem akkora a lagg sokszor az nem ad róla valós képet.
Nekem nem tűnik lehetetlennek így is volt hogy sikerült normális körülmények között meg valószínűleg könnyebb, de egyenlőre leálltam vele mert ami cuccot vesztettem így a technikai gondok miatt az elmúlt pár napban az nem éri meg. -
wandor0930
senior tag
Valószínűleg nem az mint nekem de nálam majdhogynem játszhatatlan.
Tiszta lagg, egyfolytában villog a ping és az adatvesztés ikon meg megszakad a szerverkapcsoalt.
Vezetékes nettel, wifivel, mobilnetről mindenhogy ugyanezt produkálja és csak ennél a játéknál, sehol máshol nincs semmi problémám. -
wandor0930
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Azt hogy taktikázott nem vehetjük el, teljesen logikus hátulról támadni valakire sztem.
Én még mindig aztmondom hogy a fegyver-pajzs egyensúly ami nemjó a játékban.Viszont visszalőni tényleg hiba, azzal csak egy loopba kerülsz.Ha nem akarsz pvp lobbyt ne is lőjj vissza, néha akkor is befognak támadni bár én 120+ óra alatt 1 kezemen megtudom zámolni hányszor történt ilyen.
Illetve ha már itt tartunk engem érdekelne hogy szerintetek hogy lehet/érdemes átmenni pvp lobbyba ha az ember kipróbálná.
Eddig full pve lobbyban vagyok, ha valakit lelövök akkor én leszek a rat.
Én arra gondoltam hogy csak 1-1et lövök rá emberekre de nem ölöm meg, ez így iszonylag kulturáltnak hangzik nem?
-
wandor0930
senior tag
Ugye ezt tudjuk hogy a nagy siker őket is váratlanul érte, szóval valószínűleg nem voltak felkészülve arra sem hogy mennyi kontentet kellene beletolni hónapról hónapra.
Én is wipera várok, sajnos az előzőről épp lecsúsztam, most már csak közbe-közbe lépegetek be én is, nem napi szinten, de én is aztmondom hogy ha ennyi volt nekem már akkor is megérte.
Wipe után lehet tartok egy kis szünetet, - csak jön valami újdonság majd - aztán felfrissülve és kíváncsian tudok újra visszatérni 1-2 hónap múltán mert nekem a játék továbbra is nagyon tetszik, de nekem is kell hogy valami minmiális kis cél legalább lebegjen előttem.
Vagy akár azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy kicsit belekóstolok a pvp vonalba majd meglátom.
-
wandor0930
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Tárgytalan asszem, kövi körben minden helyreállt
-
wandor0930
senior tag
Mi az isten nyila történt hogy bármilyen stackelt cuccot megfogok azt szétbontja fél-fél kupacra és nem egyben mozgatja?
Ugyanígy ha duplaklikkelek rajta. -
wandor0930
senior tag
Toro BP-re esetleg van érdeklődő?
-
wandor0930
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
2x-es mapon Bastionból elvileg egy is elég, a többiből 2 kell.
-
wandor0930
senior tag
-
wandor0930
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Így én is jártam múlthéten, végén értékelésnél lehúztam 1esre meg leírtam a problémát de nálam sem örtént semmi
-
wandor0930
senior tag
BPket jelenleg nem - ha lesz valami azt bedobom majd - de ha van valami cucc ami jóljönne újrakezdéshez szóljatok.
Van pár snaphookom vagy vitaspray, Anvil, augmentek esetleg napi egy Hullcracker stb. -
wandor0930
senior tag
Igen, egy resetelő írt privibe hogy vinné mindenestől.
Mire fájna a fogad?
-
wandor0930
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Elkelt
-
wandor0930
senior tag
Resetelőknek vagy igazából bárkinek esetleg kell valami?
-
wandor0930
senior tag
Nem vettétek észre hogy a Firefly mintha bugos lenne?
Volt hogy bementem előle épületbe és a falon keresztül is felgyújtott, illetve mikor már direkt messzebb álltam a faltól is látszott hogy a lángok átcsapdosnak rajta. -
wandor0930
senior tag
válasz
Flashback
üzenetére
Nekem pont most volt negatív.
Tegnap Blu Gaten Hurrican alatt 2en is csak random rámlőttek, az első elől sikerült meglépni, a második már a szellőzőben mikor ütöttem a gépet ugrott le mellém és megölt.Ilyenkor ez picit elveszi a kedvem, meg újra belémjön picit a félsz hogy jó cuccokkal menjek be, de 1-2 nap és helyreáll minden

-
wandor0930
senior tag
Hűha kimaradt két hét utazás miatt és most olvasgatom milyen változásokra jövök vissza.
Sticher nerfnek örülök, meg a Wolfpack-os változtatást sem bánom, kicsit OP volt ilyen olcsón. -
wandor0930
senior tag
Én akkor tobvábbra is a középső álláspontot viselem.
A fegyvereket/pajzsokat kellene sztem újregyensúlyozni. Szerintem is hozzáad a játékhoz az hogy a többi játékos bármikor hátbalőhet, de az hogy ez instant halált jelent az nekem sem tetszik és számomra ez nem is pvp.
Az meg tényleg már csak hab a tortán hogy egy freelodautos is megtudja ezt tenni egy sokóraalatt összeformolt cuccokkal felszerelt játékossal is, kvázi nulla rizikóval. -
-
wandor0930
senior tag
Na elég eredményes napom volt, meglett a wolfpack BP is meg a Snap Hook BP-is.
Előbbi Dam Night Ruby Apartments utóbbi Dam Electros Primary Facilityn.
Eddig inkább csak a kacatok estek, és kb ez a kettő volt az amit akartam, de itt is mindig lecsúsztam a felajánlásokról
Amúgy kíváncsi lennék hogy ezek lootok mennyire randomok. Nézegetem videókban itt meg ott 20perc alatt megvan, de nálam sose jönnek, viszont olyannal már én is találkoztam hogy egy helyről valamiből akár egy kör alatt is jön több, de ha visszamegyek második karikára akkor is találok megint.
Szóval nekem úgytűnik mintha lennének ilyen sessionök hogy adott helyen addott BP-re nagyobb az esély, aztán ebből készülnek videók csak amire azt valaki megnézi már más a helyzet
-
wandor0930
senior tag
válasz
wandor0930
üzenetére
Szerkesztésről lemaradtam

wandor#9618Valamiért a kliensből nem másolta a számokat, a honlapon kellett megnéznem

-
wandor0930
senior tag
Bedobom én is amim van, semmi extra de hátha valakinek hiányzik valami.

-
wandor0930
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kezdj el rálőni a többiekre és megváltozik a világ

De amúgy nagyjából sztem összefoglaltad, ez nem egy story game.
A játék különbséget tesz a jófiúk és a rosszfiúk között, ha előbbi vagy akkor egy chilles lootolgatós barátibb játékot kapsz, de ha te inkább a többi játékost lootolnád akkor pvp orientált játékosok közé fog dobni.
-
wandor0930
senior tag
Negyven egynéhány órám alatt 2 alkalom volt amikor minden indok nélkül csak ledaráltak szóval engem sem zavar ez annyira, de ha normálisan működne a PVP és nem az lenne hogy "aki először lő az nyer" hanem lenne benne taktika és skill akkor esetleg érdekelne a játék azon része is.
Most gyakorlatilag a viselkedéseddel választasz hogy PVP vagy PVE és 1-2 esettől eltekintve ez így is van, ami az utóbbi esetben kicsit szerintem el is veszi annak az alapfelállásnak az izgalmát hogy bármikor rádlőhetnek, mert elvétve történik ilyen.
Magyarán kicsit mást kapsz szerintem mint amit ígér a játék mert a két játékmód nem nagyon keveredik, vagy ha mégis az nem élvezhető módon.
De ez a két lobbi felállás elég új dolog szóval biztos fognak még ezezen dolgozni, meg optimalizálni a játékmeneen. -
wandor0930
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Igen és nem.
A Sticher olcsó (ingyenes?) és OP szóval az embereknek ezzel van rossz tapasztalata.
De azért nem minden fegyóra igaz hogy aki először lő az nyer, főleg nem az alapokra.Illetve még mindig az a baj, hogy akár free lodauttal reagálási lehetőség nélkül leszedsz egy nem alap hanem fejlsztett felszerelésekkel játszó játékost és nem a skilljeid miatt hanem mert a fegyver OP.
Erre simán elég megoldás lehetne ha PVP ben kevesebbet sebeznek a fegyók, vagy akár pajzsnál is lehetne PVP meg PVE verzió.
Ezzel kapcsolatban látok leginkább panaszokat meg összeütközést az emberek között, szóval csodálkoznék ha nem lenne valami fejlesztés ezen a téren.
-
wandor0930
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Azzal van problémája az embereknek, hogy egy ingyen is megszerezhető fegyverrel lesből/lootlás közben gyorsabban ledarálnak (olyan felszerelésben is amiért akár órákat kellett játszanod) mint ahogy reagálni lehetne.
Nálam a pvp nem ezt jelenti. Szerintem semmi gond nem lenne ha a játékosok/pajzs ellen gyengébbek lennének a fegyverek és valódi pvp szituációk alakulhatnának ki.
És ezen nem segít az sem ha nálad is van egy mert mint írtam előbb halsz meg mint ahogy reagálhatnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR