Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
Ez a víziód esélyes lehet.
Ez általában úgy indult,hogy én vázolom hová szeretnénk/szeretnék /vagy kéne menni vásárolni/ide oda egyéb kikapcsolódás. Vagy nem mond rá semmit (tegnap is), vagy együtt összerakjuk és a végén megkérdi: szerinted? Ha azt mondom hogy jó legyen ahogy akarod (mert már herótom van hogy 2 napra rá vagyok leba..va mert nem volt jó az én ötletem ,mert arra bújik ki belőle) és ez sem jó neki,mert nem vagyok határozott (ez előbb említett ok miatt) .noklika:
Az a gond hogy akkor is sík ideg ha nem látja a gyereket,hiába van a mamával( aki altatja eteti és elbürrög vele gond nélkül és a pici is imádja). Lefekvés előtt (én) mindig ránézek hogy alszik,satöbbi. De van rá példa hogy még nem fekszem,de 10 perc múlva mennék,és az nem jó a páromnak ,ő most azonnal akarja tudni,hogy lélegzik,jólvan etc...
A nyaralás az rendben van ( de amúgy tényleg miért is? ),hogy nem 1 hétre,hanem 1 reggel megyünk este jövünk akciót sem lehet? A pici tápos (anyatej nincs ), és gyümölcsös,zöldséges főzelékkel van kiegészítve. Ergo bárhol tud enni,csak egyen. Hiszen ha alszik a babakocsiban,akkor ugyan azt a bébihordóban is eltölti,és hopp benne van 150km alsó hangon.
A gondjaimat nem erővel ,hanem ész érvekkel szeretném megoldani,de mivel a gyerek pici ezekhez ,nem lehet még hozzá szagolni sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest