Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Möhe

    addikt

    válasz twine #5862 üzenetére

    Ez a víziód esélyes lehet.
    Ez általában úgy indult,hogy én vázolom hová szeretnénk/szeretnék /vagy kéne menni vásárolni/ide oda egyéb kikapcsolódás. Vagy nem mond rá semmit (tegnap is), vagy együtt összerakjuk és a végén megkérdi: szerinted? Ha azt mondom hogy jó legyen ahogy akarod (mert már herótom van hogy 2 napra rá vagyok leba..va mert nem volt jó az én ötletem ,mert arra bújik ki belőle) és ez sem jó neki,mert nem vagyok határozott (ez előbb említett ok miatt) .

    noklika:
    Az a gond hogy akkor is sík ideg ha nem látja a gyereket,hiába van a mamával( aki altatja eteti és elbürrög vele gond nélkül és a pici is imádja). Lefekvés előtt (én) mindig ránézek hogy alszik,satöbbi. De van rá példa hogy még nem fekszem,de 10 perc múlva mennék,és az nem jó a páromnak ,ő most azonnal akarja tudni,hogy lélegzik,jólvan etc... :W
    A nyaralás az rendben van ( de amúgy tényleg miért is? ),hogy nem 1 hétre,hanem 1 reggel megyünk este jövünk akciót sem lehet? A pici tápos (anyatej nincs :( ), és gyümölcsös,zöldséges főzelékkel van kiegészítve. Ergo bárhol tud enni,csak egyen. Hiszen ha alszik a babakocsiban,akkor ugyan azt a bébihordóban is eltölti,és hopp benne van 150km alsó hangon.
    A gondjaimat nem erővel ,hanem ész érvekkel szeretném megoldani,de mivel a gyerek pici ezekhez ,nem lehet még hozzá szagolni sem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés