Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
Felesegem olvasott egy konyvet egy hires angol,gyerekekkel foglalkozo norol, aki tobb 100 gyerek neveleseben vett reszt, es abban olvasta ezt az alvas treninget, hogy nem itatni kell ejszaka, hanem kivenni,magadhoz venni, el alszik, majd vissza rakni. Es meg tanul magatol visszaaludni a gyerek, a huganal mukodott a dolog, nem tudom nekunk fog-e. Nagy vonalakban irtam le a teknikat, en nem olvastam.
Most mondja felesegem, hogy 5-6 alkalommal kel fel, es cumisuveggel alszik vissza, igaz sokszor percen belul vissza alszik. Fel 3 kor fel is all a kisagyban
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest