- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
válasz
Zirowe #14886 üzenetére
"Helyesen úgy szólna, hogy kellő körültekintés és megfelelő átnézés nélkül semminek a megvétele nem ajánlott." Általában "csak" egyetértenék vele, mivel itt most olyan szálon mozgunk ahol kifejezetten családi autókról van szó (tehát általában papa-mama-gyerek ül az autóban), kifejezetten ++++.
A családdal a hátam mögött nekem két dolog fontos csak: a biztonság és a megbízhatóság. Pont nem érdekel hogy milyen autóban, és hogy másnak mi baja van vele ha a konkrét példányom kivisz a világból.
Én kb. a második utamba eső (ránézésre gyönyörű) C-Maxot megvettem volna ha nincs velem a használtautó-szakértő, aki lehajtotta a hátsó ülést, és mutatta hogy nézd öreg, itt volt ez az autó kettétörve, egy gyengébb ütközést se bírna ki még egyszer. Amúgy három hónapig nézegettem a piacot, és egy teljes nap elment amikor 9 autót néztünk meg a szakértővel, az utolsó lett a befutó, de úgy hogy az előtte való 8 hiába nézett ki akár tökéletesnek, roncstelepre való életveszélyes tákolmány, vagy saját árának rálocsolását igénylő hibahalmaz volt kb.
Amíg bírtam ép ésszel és ki nem léptem a C-Max csoportokból, én is azt láttam hogy kb. ha a kommenteken és hozzászólásokon múlik akkor ez a világ legproblémásabb típusa, de inkább a tulajok a problémásak típusfüggetlenül, szvsz. elég alacsonyan van a léc hogy ki kaphat jogsit...
(#14885) f4lcon
Ettől még jogos hogy vannak problémásabb típusok, de nem tartom megfelelő indoklásnak hogy van aki nem néz annyira utána és ők sírják tele az internetet a hibákkal, mert az őket is minősíti ("vettem egy sz*rt, miért sz*r" kb. - személyesen is ismerek ilyet, és pontosan látom hogy ezzel a hozzáállással hisztisebb is, ő pl- jobban telesírja az összes lehetséges fórumot hogy ez milyen sz*r). Tudom hogy itthon 10 millióan értenek az autókhoz IS, a valóság meg az hogy az emberek 80-90%-nak szüksége lenne hogy egy tényleg hozzáértő menjen velük autót venni, és onnantól nincs kifogás...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ford topik
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Synology routerek
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest