Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    őstag

    válasz Zirowe #14886 üzenetére

    "Helyesen úgy szólna, hogy kellő körültekintés és megfelelő átnézés nélkül semminek a megvétele nem ajánlott." Általában "csak" egyetértenék vele, mivel itt most olyan szálon mozgunk ahol kifejezetten családi autókról van szó (tehát általában papa-mama-gyerek ül az autóban), kifejezetten ++++.

    A családdal a hátam mögött nekem két dolog fontos csak: a biztonság és a megbízhatóság. Pont nem érdekel hogy milyen autóban, és hogy másnak mi baja van vele ha a konkrét példányom kivisz a világból.

    Én kb. a második utamba eső (ránézésre gyönyörű) C-Maxot megvettem volna ha nincs velem a használtautó-szakértő, aki lehajtotta a hátsó ülést, és mutatta hogy nézd öreg, itt volt ez az autó kettétörve, egy gyengébb ütközést se bírna ki még egyszer. Amúgy három hónapig nézegettem a piacot, és egy teljes nap elment amikor 9 autót néztünk meg a szakértővel, az utolsó lett a befutó, de úgy hogy az előtte való 8 hiába nézett ki akár tökéletesnek, roncstelepre való életveszélyes tákolmány, vagy saját árának rálocsolását igénylő hibahalmaz volt kb.

    Amíg bírtam ép ésszel és ki nem léptem a C-Max csoportokból, én is azt láttam hogy kb. ha a kommenteken és hozzászólásokon múlik akkor ez a világ legproblémásabb típusa, de inkább a tulajok a problémásak típusfüggetlenül, szvsz. elég alacsonyan van a léc hogy ki kaphat jogsit...

    (#14885) f4lcon
    Ettől még jogos hogy vannak problémásabb típusok, de nem tartom megfelelő indoklásnak hogy van aki nem néz annyira utána és ők sírják tele az internetet a hibákkal, mert az őket is minősíti ("vettem egy sz*rt, miért sz*r" kb. - személyesen is ismerek ilyet, és pontosan látom hogy ezzel a hozzáállással hisztisebb is, ő pl- jobban telesírja az összes lehetséges fórumot hogy ez milyen sz*r). Tudom hogy itthon 10 millióan értenek az autókhoz IS, a valóság meg az hogy az emberek 80-90%-nak szüksége lenne hogy egy tényleg hozzáértő menjen velük autót venni, és onnantól nincs kifogás...

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák