- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Én most írtam anyámnak egy SMS-t (100 km-re lakunk egymástól, és mindig panaszkodik, hogy ritkán lát). A szövege:
''Mostmár végképp elegem van ebből a rohadt görcsölésből. Döntöttem: elfogadom azt a Müncheni állást, amivel hetek óta környékeznek. Szombat reggel indulunk, ha még látni akarsz, addig gyere!''
Most küldtem el, várom a reakciót. -
Szatír
aktív tag
Asszem semmi komolyat nem írok ide, mert még a végén ezt a topicot is bezárják...
-
zeus90
aktív tag
Nélunk a suliba most be lett kenve az ajtó gépolajjal!Belenyultak!
Ja meg az egyik gyerek le akarta ereszteni a föci tanár bicaját de lebukott!3-an voltunk szemtanuk és ezért mehettünk mi is a igazgatóhoz mint gyanusított de elválalta a dolgát!Osztán holnap majd az ofő meglátjuk mit szól!!!!
IMÁDKOZZATOK HOGY NE KAPJAK SEMMIT!!!!!
Esküszöm én nem voltam benne -
azzio
aktív tag
találtam neked valamit, feltételezem az illető beszél valamennyire angolul.
a tréfa ''motorja'' a www.liquidgeneration.com-on rejtőzik (Bővebben: link).
Alul a menüsorban válaszd ki a sabotage menüpontot. utána a baloldali menüoszlopból az Illegal Music Download gombot. Töltsd ki az űrlapot, és már repül is neki a hatósági levél, hogy ő bizony kemény büntetést fog fizetni az mp3-letöltögetésért. Kár, hogy a végén egy linkkel lelövik a poént, de azért ki lehet próbálni... -
turho
addikt
Április elsején /éljen!/ mindig megszívatom a főnökömet, és 10 éve be is veszi
Mindig jelentek neki egy katasztrofális berendezésbedöglést, vagy egy Apeh megkeresést vagy ilyesmit.
Hadd parázzon.
-
Blackwoodnak 1000 bocs, amiért ma hiába várt rám reggel!
It won't happen again! I promise! -
Matr x
aktív tag
Ha eleg batrak leszunk, akkor egy tablalevetelt fogunk megejteni... Mondom, ha eleg batrak leszunk...
-
Mosqu!to
addikt
mi tavaly a táblát bekentük jó vastagon szappannal, aztán a tanárnak csak úgy csúszott a kezében a kréta
utána viszont moshattuk is le, gondolom nem kell mondani, hogy nem volt egyszerű feladat, kb 20 ember dolgozott 3 órán át rajta, viszont vicces volt, hogy még 1 héttel késöbb is néha kicsúszott a tanár kezéből a kréta
ja ezen kívül még szórakoztam avval, hogy elmentem kerékpározni úgy, hogy kívül volt az alsónadrágom, meg 1 atléta, zokni, alatta meg a farmer, pulóver..
néztek nagyokat, de én csak jót röhögtem
[Szerkesztve] -
-
micro
addikt
Otthonra jó, ha a konyhaszekrényben magasabban lévő edényekbe (csésze, bögre, mélytányér, stb) vizet töltesz. Átalában magukra szokták önteni a kedves családtagok.
-
kgabesz
tag
én most hallottam egy mp3-at, ami egy amcsi pasi áprilisi tréfájáról szólt:
megkért egy rádióst, hogy hívja fel drága feleségét, és tréfaálja meg
a rádiós élő adásban felhívta a csajt, bemutatkozott mint a férj főnöke, és közölte a csajjal, hogy sajnos kirúgják a férjét, és a szolgálati lakást is visszaveszik
a csaj kiborult, pláne, miután közölte az álfőnök, hogy azért kell kirúgni a férjét, mert egyik nap rajtakapták a titkárnővel az irodában
na erre a nő teljesen kibukott é elmondta mindennek a férjét, és az utolsó mondata így hangzott:
''- ha hazajön úgyis kinyírom a köcsögöt, de tudja mit, már nincs is lelkiismeretfurdalásom amiatt, hogy megcsaltam a saját öccsével!!!''
legyen ez tanmese minden tréfás kedvű számára...
[Szerkesztve] -
Pet_i
senior tag
válasz
TheVeryGuest #15 üzenetére
ez jó
-
Phantom
tag
Hello
Valamikor réges régen, a 90-es évek elején fogtunk egy magnót, és április elsején elmentünk közvéleményt kutatni... És kérdeztünk egy csomó marhaságot, az emberek pedig bevették, hogy öröm volt nézni. (Főleg az öltönyös-nyakkendős menedzsertípus.) Olyan kérdések voltak, hogy mi a véleménye a következő politikusok munkájáról: Földes László, Nagy Ferenc, stb... (Amúgy Hobót meglepően sokan ismerték.)
Utána pedig visszahallgatva a felvételt jókat röhögtünk. -
Shim
őstag
kréta végeot színtelen körömlakkal befesteni. azt az arcot látni kell amit akkor vágnak miközben nem értik mé nem tudnak a táblára írni
jó móka még a terem megfordítása, mindent az ellenkező végbe rakni. tanár egyet fordul és kimegy mert azt hiszi rossz terembe ment -
tomcs
őstag
kedvenc nagyanyam aprilis elsejen szuletett.. tenyleg
-
tozso
tag
Én valami olyat keresek és szeretnék, amit emailben el lehet küldeni, mert az illető akit szeretnék megtréfálni a felkelő nap országában van.
Előre is köszi. -
Yaye
őstag
A családot legjobban úgy lehet megviccelni ha reggel nem kelsz föl, hagyod csöngeni az órát, kopogásra nem felelsz, rázogatásra nem reagálsz és egyáltalán, kitartóan halottnak tetteted magad, de legalábbis a halottszállítók megérkeztéig.
Ha a családot már jól megviccelted, jöhet az iskola/munkahely, ők leginkább azon nevetnek jót ha megörvendezteted őket egy fincsi kis bombariadóval, persze ebédidőben.
Barátodat/barátnődet pedig egy megtévesztésig élethű szakítási jelenettel (házastársat ügyesen hamisított válóperes idézéssel) lehet leginkább megtréfálni.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
nem erre mondják hogy apák napja?( vagy az minden fizetéskor van?)
-
b0unCe
aktív tag
hallottam olyanrol hogy egy gyufat kell tenni mindenkinek a laba ala es azt gorgetni. ha elfordul a tanar akkor hajra. ha 30an csinaljak kellemes lehet.
diohej a szek ala -
b0unCe
aktív tag
Szoval ide kérném hogy irjanak azok akiknek van otlete, hogy boldogitsuk e jeles napon csaladtagjainkat, baratainkat, es legfokep szeretett tanarainkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest