Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Az AW-hoz képest tényleg fapad, és persze mindkét eszköznek más az erőssége, célcsoportja.
Remélem az Apple tervei között szerepel a kijelző alatti napelem, legalább hatótávnövelésnek.
Igen, a nagyobb verziók (Max, Plus) meg nagyon jók a piacon ha nem a legjobbak, csak nekem nagyok. Azért is babusgatom még mindig a 12 Mini-t.
Imy: Igen, a Garmin felett talán a design miatt is csúszhattam el... Van nekem 2 G-SHOCK-om is, szóval nem idegen nekem ez a küllem, de okosórát nem csak munka és sport alkalmával veszek fel, viszont egy AW tud elegáns is lenni a maga ligájában, picit még az Ultra-ba is bele lehet hunyorogni annyi eleganciát ami elégséges lehet a hétköznapokban (megfelelő számlap+szíj kombó).
A Telefon aksik meg nőnek- és nőnek az energiasűrűséget ill. kapacitást illetően (és a méretet se hagyjuk ki), de sajnos ezzel együtt az energigény is csak nő mint a gomba. Sajnos ezért sincs értelmezhető méretű okostelefon, csak tepsik meg téglák. Ugye a Mini-re is ment a panasz akár itt a fórumon is hogy hamar merül. Pedig a matek kiadja hogy ezek már nem 700 mAh-s aksik közel ugyan abban a méretben, hanem a többszöröse (i4 volt azt hiszem 1350, egy Nokia 3310 meg 650 mAh-s).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Windows 11
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile (ARPG)
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1Gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest