Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
Valaki talált megoldást, hogy egyzés közben beszéljen? S10 26.4 nálam sem mond egy büdös szót se.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Apple Watch S10-em van. Tegnaptól azt tapasztalom, hogy a jelkód feloldása után nem sokkal újra kéri a jelkódot. Be van állítva, hogy a telefon is feloldhatja ami meg is történik, de kis idő után újra kéri a jelkódot. Akkor is ha folyamatosan itt van mellettem a telefon. Mindig bekapcsolt kijelző be van kapcsolva. mostanság nem állítottam semmit rajta. Tudnátok esetleg adni valami tanácsot, hogy hol keressem a hibát?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszönöm szépen. Ezen mentem végig és mégis ottmaradt a fiókok a és onnan nem tudtam torolni. Ezért újra parkosított ám majd az iCloud fiókok keresztül töröltem. Így jó lett. Nem tudom miért nem sikerült úgy.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kezdő Watch illetve iphone felhasználó vagyok. Hogyan tudom a Watchot úgy eltávolítani a fiókomból, hogy más tovább tudja használni? Az iphone-on megszüntettem a pérosítást, de azzal ott maradt a fiókomba és nem is tudtam eltávolítani, mert az elveszett mód be van kapcsolva üzenettel. Most újra párosítottam a telefonnal és ezért kérdezem, hogyan csináljam.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Kérdésem azokhoz lenne akinek tereppántot használ ultra 2-vel vagy bármelyik watch-al, hogy a tépőzár az mennyire bírja? Nem adja meg nagyon gyorsan magát?
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hát ez nem jó, de ez van. Köszönöm.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Ezt így nem találom, lehet az a probléma, hogy watch 3-ról van szó és ott másképpen kell.
-
bozsozso
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
A célkitűzést szeretném beállítani, hogy mindig 5km legyen. Kiválasztom a kültéri futást, célnak 5km-t, itt csak kezdés gombot találok és nem tudom, hogyan lehet ezt a célt fixre állítani. Tehát a cél mindig 5km legyen.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
A futás edzést be tudom fixálni, hogy mindig 5km-es távot indítson?
Előre is köszönöm a választ.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Segítségre lenne szükségem. Újraindítottam series 3 órám és be kellene jelentkezni apple ID-val. Nem tudok, mert nem a rendes billentyűzetet hozza fel hanem egy sok pöttyös felületet ahová kézírással tudok írni. Viszont így nem tudom beírni helyesen a jelszót, mert kis és nagybetű között nem tudok különbséget tenni illetve a 9-es és a kis "g" között sem. Kérdésem csak anniy lenne, hogy ezt hogyan lehet kikapcsolni és visszakapni a normál billentyűzetet? Nem emlékszem rá, hogy ilyet bekapcsoltam volna bármikor.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Az igaz, hogy hivatalos helyről nem lehet venni sim-es órát csak a Telekomnál?
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Jelenleg van egy watch 3-as órám, vagyis csak kölcsönbe. Melyik az a váltás aminél észrevehető változás van. Jó tudom Ultra 2, nem szeretnék nagy beruházást ezért kérdezem. Most váltottam nemrég iOS-re telefonnal is, így nem sok tapasztalatom van még.
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Jópár év android után most váltottam iOS-re egy 15PRO-val. Jelenleg szentségtörést követek el mert a meglévő galaxy Watch-ot párosítottam hozzá és az Samsung Helath alkalmazást használom mozgás monitorozáshoz. Legfőképpen futáshoz használom, de ha úgy van akkor gyaloglást is rögzítem. Nem is ez a lényeg. Maga a felület az nagyon bejön illetve meg is szoktam. Ha az óra megadja magát akkor valószínúleg egy Apple Watch valamelyik verziója lesz. Valószínűleg nem ultra hanem valamelyik sima, azt még nem döntöttem el, hogy új vagy használt. De még mindig nem ez a lényeg hanem inkább az, hogy futáshoz melyik appot tudnátok ajánlani? Gyereknek van egy Apple Watch 3 amit kipróbáltam, de a pl. gyári egészség appban nem találtam meg olyat, hogy kilométerenként mért időket is mutasson pl. 5km futás esetén. Lehet csak én vagyok még ennyire kezdő és csak nem találtam meg az alkalmazásban. Szegmenseket találtam, de az nem tudom mire vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Gyúrósok ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 Natur Titaniun
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Eladó Apple Watch SE 40mm Rose Gold
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest