Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék igényelni multisimet a telekomtól. Ha a telefonra valót kapom mennyi hátrányom származik belőle mint ha a laptopba valót kapnám? Értem, hogy kisebb a sávszélessége, de ez óra esetében releváns? -
lovace
aktív tag
Most nézem, hogy én eddig el voltam tévejedve... Azt hittem, hogy "csak" a titán tokosból van e-simes (az meg már árban Ultra szint), de most hogy mondtad nézem, hogy az alumínium tokosból is van, az meg 250.000,- Ft körül már megvásárolható. Ez mondjuk így első ránézésre azt mondom, hogy számomra a tökéletes alternatíva lehet! Kinézetre ez tetszik jobban és így az akkumulátor idő kivételével mindent megkapok, amit szeretnék! Köszönöm szépen, hogy felhívtad rá a figyelmem!
A kerékpározás egyébként 200 km feletti, ami - részben - terepen tizen óra is lehet. Mondjuk az AOD kikapcsolása valóban jó megoldás (ennek egyébként a hétköznapokban sem érzem szükségét, tehát kikapcsolva hordanám)! Itt számomra az a kérdés merült fel, hogy ha leveszem a csuklómról a töltéshez (tehát megszakítja a pulzus mérését) nem érzékeli-e úgy, hogy végeztem a tevékenységgel? Egyébként ez olyan marginális eset (évente 1-2 alkalom), hogy erre a célra akár vehetek is egy olcsóbb kerékpáros computert. Nem ez lesz a mérvadó a választásnál, csupán felmerült bennem a kérdés.
Sokat segítettél a döntésben! Köszönöm! -
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom a Garminom lecserélését Apple watch 11-re vagy Ultra 3-ra (esetleg megvárom a 12-t, mert az év második felében szeretném cserélni.)
Őszintén szólva kinézetre jobban tetszik a 11-es, viszont az Ultrában a nagyobb üzemidő és az e-sim funkció nagyon megfogott.
A kérdésem az lenne, hogy ha mégis a 11-es (12-es) mellett döntök megoldható az, hogy mondjuk ha rögzítek egy nagyon hosszú kerékpáros tevékenységet tudom közben tölteni az órámat anélkül, hogy megszakítsa a tevékenység rögzítését?
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- BestBuy topik
- Diablo IV
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BONTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Amazfit Balance hibátlan állapotban eladó
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest