- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
addikt
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Apple Watch mellé csak új előfizetéshez adnak 3 hónap apple tv+, ~200k-ba sajna nem fér bele az ingyen apple tv+ (olcsóbb ipad-hez jár elvileg korábbi felhasználóknak is) + a felhalmozás nem működik, tehát ha van aktív előfizetésed nem fogsz kapni +3 hónapot.
-
doc
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Nov 15, de ezt a gugli is megmondta volna...
-
Kaba
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
3 hónap, de csak akkor, ha még nem vetted korábban egy Apple termékre igénybe.
-
katuci
csendes tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Ez szomorú.
-
blakey
titán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Inkább az adott rendszerre írt alkalmazással van gond. Tehát nem a TV-vel közvetlenül, persze összeségében a TV-n van a gond, de nehogy pánikba essen, hogy a TV a sz@r.
-
pkaresz
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Szia!
Három hónap szokott lenni. -
toompa
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Ne add fel. Nem fogod megbánni.
-
blueye
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Lassan indul de utána begyorsul emlékeim szerint.
-
toompa
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Nézd meg a Különválást.

-
blueye
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Én már Jun 30 az S01E10 (utolsó rész) megjelenése óta várok

-
doc
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
A magyar légiirányítók “szinkronizalva” vannak
meg részben a pilóta, de az kissé erős 
-
doc
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Ez nem szervizmenu, sima beallitas-menu

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Panasonic Lz2000 (előtte hz2000) és SonyA95K tévéim vannak most, mind a háromnál rögtön rákérdezett, hogy kapcsolja-e a be a dolby vision-t, amikor elöször kapcsoltam be az Apple tv-t.
Szerintem az lehet, amit írtam, a tv-d automatikusan nem küldi a metadatokat. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Erről még nem volt itt szó (a kereső szerint), de ha már itt van ez a menü kép, akkor néha ez igen zöldes hátterű lesz és hátha esetleg valaki keresni fog erről infót. Szóval...
A neten akkora baromságokat olvasni, főleg külföldi oldalakon néhány észlénytől, hogy az már fáj.
Ilyeneket írnak: Cserélj HDMI kábelt, cseréld az összes HDMI kábelt, indítsd újra az apple tv, csinálj gyári visszaállítást, cseréld ki az eszközt ..omg...etc etc...
Pedig a dolog nagyon egyszerű. Egyszerűen azért lesz zöld a menü, mert be van kapcsolva az átlátszóság és amikor a kínai füveket, vagy mi neve ennek a képernyővédőnek, most nem tudom pontosan, ami ugye zöld, akkor ez menü háttér is zöld lesz. Amikor ez a képernyővédő vált, akkor újra szürke lesz a háttér. Lényegében nem történik semmi.
Tehát erről van szó:

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Mi az, hogy HDR módban? Ezt nem értem...
Az Apple tv automatikus felismeri, hogy mit "tud" a tv. Ezért is ajánlja fel. De ekkor a tv még SDR módban van. Vagy a samsung tévéd nem küldi a metaadatokat, ezért kell külön beállítani talán... Ezt nem tudom.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Ezt első bekapcsolásnál rögtön felajánlja, hogy ellenőrzi a HDMI kábelt és ha ok, akkor bekapcsolja, nálam pl, Dolby Vision-ba kapcsolta a tévét.
-
doc
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Ezt jo tudni, nekem uj info volt. Mondjuk neki egy regi Sonyja van, nem uj Samsung, szoval ott ez valoszinuleg nem segit

-
Imy
veterán
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Nekem nem volt még olyan problémám, hogy a sebesség miatt döcögött volna a videó. A WLAN elvileg tudja azt a sebességet.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a tárhely indolkolt-e, mit tárolnék rajta...VLC amúgy elérhető rajta? Az kezelte rendesen a NAS-omat. Igaz utóbbi időben nem nagyon használtuk ezt a lehetőséget, de inkább maradnék ennél.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Tényleg számít 10ezer forint, hogy egy vadiúj terméket kapsz és azt a tulaj bontja ki először?
Vagy esetleg visszaküldték, mert nem működött jól és csak simán elállt a vásárlástól az előző vásárló. Nála meg majd kijön a hiba és visszaküldheti saját pénzen és csak saját magát szívatja ezzel az időrablással.
Még azt is leírják, hogy a normál elhasználódás jeleit mutatja. -
csacsi77
senior tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Köszi!
Ez hogy működik?
Az előfizetés nélkül nem is hasznáható az eszköz? Ha van előfizetés akkor ezzel hozzáférek a filmtárhoz? Előfizetés nélkül működik a hálózati lejátszás?
A PC-re is telepíteni kell illetve appként az Apple TV-re is ezt a MrMc-t?
Tudja kezelni a nagy mennyiségű filmet? Ez ugye 4x2 TB-i adatot jelent. És ebbe bicsaklik bele az összes többi lejátszó/program. -
doc
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Most tenyleg megint kezdjuk az 'Apple tularazott' flame-et? (szerinted tularazott, szerintem meg nem, nem ertunk egyet, ez van).
De ez a "fognak mason, belefer" pont olyan mintha azt mondanak neked hogy fizess mostantol havi ketszazezret "mert csak", hiszen attol meg nem halsz ehen... Az Apple reszvenytarsasag, a profit termelese a celja (hogy oruljenek a reszvenyesek es tudjanak tovabb fejlodni). Csak azert csinalni egy csomo kiadast mert "attol meg marad" uzletileg nem indokolhato dontes, ergo nem fogjak meglepni egesz addig, amig ugy nem latjak hogy belathato idon belul megterul (vagyis a peldanal maradva annyival tobb magyar elofizetot hogy a magyar szinkron, hogy megeri elore kifizetni ezt a penzt) -
doc
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Hat nekem egy ilyen ismerősöm sincs

-
doc
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
És ezzel mit is cáfoltál pontosan?
leginkabb saját magadat
elofizetett, pedig nincsenek magyar szinkronos tartalmak rajta. Ezzel szerintem meg is válaszoltad a saját kérdésedet 
-
doc
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Miért? Az Apple tv eleve fel sem tűnik azoknak akiknek nincs Apple termékük, ok (mi) meg kevesen vannak errefelé arányaiban nézve. És őket jellemzően nem is érdekli a szinkron ha van felirat.
-
bandor
tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Szerintem arra várhatunk...
-
Alex91
félisten
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Imho meg semmi...
-
devil-k
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Ez a saját szegénységi bizonyítványod.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
manapsag az angoltudas elegge alap szvsz, foleg ha mar apple cuccon nezel valamit
-
hadam98
senior tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Ha megnézel egy jó sorozatot vagy filmet magyar felirattal, majd magyar szinkronnal akkor meg fogod érteni, miért írom most azt, hogy magyar feliratosan ezerszer élvezhetőbb egy film. A szinkron 90%-ban nem adja át a karaktereket, ráadásul sokszor olyan szinkront adnak ami már tényleg nevetséges, biztos vagyok benne, hogy ha elkezdenél magyar feliratost nézni, utánna egy idő után nem is tudnál szinkronosan nézni semmit annyira rossz. Sokan néznek magyar felirattal filmeket sorozatokat, attól, hogy te nem. Én magyar feliratosan nézem, persze ha igény van rá, és nem valami katasztrófa a szinkron megnézem úgy, amúgy pedig tényleg csak a magyar felirat, eredeti hanggal.
-
Akosman
aktív tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Ez nem egészen így van! Nálunk a családba egyedül én nézem csak szinkronnal,amihez elérhető. Párom kizárólag angol hanggal felirat nélkül nézi. A lányom pedig szintén angol hanggal és angol felirattal nézi az összes filmet a Netflixen.😊
-
devil-k
nagyúr
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Én pl az a magyar vagyok, aki olvas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Autószerelők, autószerelés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- ldave: New Game Blitz - 2026
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IFixIt iOpener Toolkit
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

meg részben a pilóta, de az kissé erős