Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
itt egy street pull róla. (semi slickeken, 225/45 R888)
- kis gurulóból, rajtprogin sajna utcán vegigtekeri, de azért még így is tekergeti kb háromnegyed gázon.itt egy-két futam + egy 500lovas ftengely törése

-
vasi89
őstag
az első honda civic ami tényleg tetszik. nem vagyok honda ellenes de ezek a civicek már szörnyű sorsra jutottak 90%ban, tróger lelakott emberek tróger lelakott autói
én 5 éve vettem egy bmw e36ot, de a motortuningig nem jutottam el úgy h mindig volt valami ami épp, szar volt vagy csak pusztán nem tetszett. Így egy csomó belelapátolt pénz után úgy néz ki mint 5 évvel ezelőtt...
de legalább egy életre elment a kedvem az egésztől, keresek más hobbit. pedig amúgy mikor vettem is átlagon felülien jó állapotban volt csak hát az idő... nem tudtam mire vállalkozom 
-
Wow, ez k*rvajó!
Elismerésem!
Én 350 lovas RS fókára várok. Relatíve kevés kilométerrel, jól felszerelt, de vastag Recaro üléssel. A vékony nem jön be és sajnos a legtöbb azzal szerelt példány. No de nem hajt a tatár, megvagyok a géppel.

Ami most van, nem rossz, országúton bőven elég, de szeretnék kicsit állatkodni. Emiatt gondoltam az RS-re. Illetve a mindennapokban is teljesen jó. 10 milla környékén talán kifogok valamit, most, hogy jön az új. Talán kicsit olcsóbbak lesznek az előző szériás darabok.
Azt elfelejtettem kérdezni, hogy mennyi munka és pénz van benne? Csak mert ez is egy járható út talán...
-
hszilard666
veterán
Olvastam igazi tortúra!

Akkor lehet hogy csak engem kezd el utálni az ecosystem. ios 11 en 7 plus om fagy, órám random újraindul, amivel nincs nagyon bajom az otthoni 12" es macbookom, az hibátlan (koppkopp) De a melóban a 13 as macbook airem egy szemét, fagy, laggol, pedig csak irodai munkát végzek rajta. 2013 as gép, Sierra alatt, frissen újrahúzva. Nem értem.

-
vasi89
őstag
nyugi engem is olyan dolgokkal szívat a windows amiről más életében nem hallott.
most anyám laptopján pl addig amíg nem ütök le egy billentyűt miután betöltött a win le vannak tiltva az usb portok, de az egeret tudom használni csak ha bármire rákattintok vele az automatikusan törli. wtf

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vennem kellet sajnos egy USB-C-USb adaptert és kábellel átmásolni a képeket.
Nagyon zabos vagyok most a gyártóra...

én 5 éve vettem egy bmw e36ot, de a motortuningig nem jutottam el úgy h mindig volt valami ami épp, szar volt vagy csak pusztán nem tetszett. Így egy csomó belelapátolt pénz után úgy néz ki mint 5 évvel ezelőtt...
de legalább egy életre elment a kedvem az egésztől, keresek más hobbit. pedig amúgy mikor vettem is átlagon felülien jó állapotban volt csak hát az idő... nem tudtam mire vállalkozom 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)