Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
az első honda civic ami tényleg tetszik. nem vagyok honda ellenes de ezek a civicek már szörnyű sorsra jutottak 90%ban, tróger lelakott emberek tróger lelakott autói
én 5 éve vettem egy bmw e36ot, de a motortuningig nem jutottam el úgy h mindig volt valami ami épp, szar volt vagy csak pusztán nem tetszett. Így egy csomó belelapátolt pénz után úgy néz ki mint 5 évvel ezelőtt...
de legalább egy életre elment a kedvem az egésztől, keresek más hobbit. pedig amúgy mikor vettem is átlagon felülien jó állapotban volt csak hát az idő... nem tudtam mire vállalkozom 
-
vasi89
őstag
nyugi engem is olyan dolgokkal szívat a windows amiről más életében nem hallott.
most anyám laptopján pl addig amíg nem ütök le egy billentyűt miután betöltött a win le vannak tiltva az usb portok, de az egeret tudom használni csak ha bármire rákattintok vele az automatikusan törli. wtf

-
vasi89
őstag
Nekem nem az elfogultsággal volt a bajom hanem hogy eléggé lenézően tudott nyilatkozni illetve minden mást csak szidott ami nem Apple. Az ilyet nem szeretem, pont ezért kedveltem meg Magyarósit mert mindig tud objektív maradni. De tegnap sokat változott a véleményem Andrásról. Lehet h sok a pénze meg ez a támogatás is furán jön ki de értem hogy mit akar elérni. Illetve az h ennyire őszintén beszélt a dolgokról tegnap azért minden elismerésem.
Én személy szerint maradok a mac-nél. Jövőre szerintem beruházok egy 2014-15os 15” pró-rá mert az nálam még 10 évig elmegy majd
a 13 már kicsi így h csak itthon használom. Viszont az iPhone-t én elengedtem. Nem akarok watchot sem és az ökoszisztéma sem győz már meg. Megvárom az idei felhizatalt de nyár végén megpróbálom a droidot. Ios 11 után nem lehet olyan rossz az Oreo..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- EAFC 26
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én 5 éve vettem egy bmw e36ot, de a motortuningig nem jutottam el úgy h mindig volt valami ami épp, szar volt vagy csak pusztán nem tetszett. Így egy csomó belelapátolt pénz után úgy néz ki mint 5 évvel ezelőtt...
de legalább egy életre elment a kedvem az egésztől, keresek más hobbit. pedig amúgy mikor vettem is átlagon felülien jó állapotban volt csak hát az idő... nem tudtam mire vállalkozom