Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz #68216320 #54474 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam sokáig mire Legalábbis szerintem a legjobb megoldás és olcsóbb mint a kártya egy 250gb Samsung Evo SSDt vettem külső házzal.Tökéletes és olcsóbb mint a kártya és 5év gari az SSD re .Ha kell hurcolászni akkor is ez szerintem a legjobb.Mivel kicsi Ár érték jelenleg.30000 volt USB3.0 házzal
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz #68216320 #60838 üzenetére
No offense, de az ilyen kommenteket olvasva azt nem értem sosem, hogy miért vásárlás után kell szembesülni ezekkel, ha vesz az ember 300k-ért egy gépet, ami ráadásul az első gépe egy adott gyártótól/adott rendszerrel, nem az lenne az alap, hogy utánanéz ezeknek a kérdéseknek?
Még csak azt se lehetne mondani, hogy újdonság lenne az SSD nehéz cserélhetősége, évek óta ugyanez a helyzet...
Még egy adalékinfó a korábbi hsz-eidet olvasgatva: nincs Air 2017, valójában 2015-ben frissült utoljára az Air széria, azóta csak az alap modell helyét átvette a korábbi eggyel magasabb konfig minimálisan magasabb órajellel + több memóriával.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz #68216320 #60843 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy nem tudtál valamit, sokkal inkább a stílussal Persze értem én, hogy zavaró, hogy amire számítottál, az mégsem kivitelezhető, de kis önkritika ilyenkor nem ártana, persze egyszerűbb leírni, hogy szemét Apple, 1 nap után váltok is a gépről, mint belátni, hogy kis utánajárással ez a fejfájás megúszható lett volna.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Head88
addikt
válasz #68216320 #60838 üzenetére
Ez van sajnos. Az apple mindig is arról volt híres, hogy szándékosan zártra tervezi a hardvereit. Így kényszeríti ki a felhasználókat a saját gyártású (vagy szerződött külső gyártók) termékeire.
Másrészt igazat adok Ragnar95 kollégának abban, hogy ha valaki x százezer ft-ot kíván elkölteni akkor előtte utánajár, hogy jó-e a cucc arra amire és ahogyan használni szeretné. (nyilván tudtad, hogy a 128GB nem lesz elég és bővíteni szeretnéd)
Vásárlás előtt akár itt is nyugodtan kérdezhettél volna ha a google-ban nem találtál választ a felmerült kérdésre.Javaslom a bővítést intézd úgy, hogy veszel bele egy 128 vagy nagyobb memóriakártyát. Pl:[link]
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz #68216320 #60932 üzenetére
Az iStat Menus egyik ingyenes alternativaja a MenuMeters. A felso sav neve pedig menu bar (mivel baloldalt ott van az appok menuje).
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
-
TheMarci
addikt
válasz #68216320 #61327 üzenetére
Hát igen, PHP, java teljesen más, mivel pont nincsenek oprendszerhez kötve, sőt. Viszont a c# ugye .net, amit máshol elég nehéz leutánozni.
Válasz a Más-ra: Okostévére a Mirror for x TV app-okkal, ha számít a lag, akkor sajna Apple TV kell neked. De egy Samsung okos tv-re a Mirror for Sansung TV app-al tök jól megy a képek nézegetése pl.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
tboldi
nagyúr
válasz #68216320 #61545 üzenetére
CPU-ra: Macs Fan Control
-
Head88
addikt
válasz #68216320 #61597 üzenetére
Sztem fölös backupolni ha nincs rajta fontos cuccod. Ha vissza akarsz rakni macos-t akkor lebootolsz egy macos telepítő pendriveot és telepítesz.
De azt tényleg nem értem, hogy miért akar valaki egy macbookot windows only használni. Erre a célra lehet kapni egy halom apple gépnél olcsóbb de ugyanúgy minőségi ultrabookot.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz #68216320 #66797 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, gyorsan szokj át UK/US kiosztásra programozáshoz, eszméletlenül sokat számít, hogy az összes speciális karakter elérhető max 2 billentűvel, míg magyaron nagyon sokhoz 3 kell és ugye fel sincsenek festve, tehát megszokni is nehezebb.
Én is a kelleténél tovább halogattam a váltást, évekig programoztam magyar kiosztással és akkor jöttem rá hogy mennyivel gyorsabb/kényelmesebb UK kiosztással, amikor átálltam rá teljesen.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Head88
addikt
válasz #68216320 #68993 üzenetére
Így értettem a kérdésedet.
Igen, megfelelően fürge lesz az Air 10.13.6-on.(#68996) galaktikus
ifixit-ről érdemes rendelni akksit.
A random újraindulásaid okozója a döglődő ram forrasztás. Gyakori hiba az air-eknél.(#68999) galaktikus
Eredeti akksit nem fogsz találni nem hivatalos forrásból. Minden ilyen vagy hamisítvány vagy valami megbuherált bontott akksi. (értem ez alatt, hogy kicserélték egy döglött gyári akku celláit, így erdeti burkolatban utángyártott minőséget kapsz)[ Szerkesztve ]
-
wm2
őstag
válasz #68216320 #69137 üzenetére
Nem. Az 5KPlayer meg a társai az, amivel a kezdő Mac-es találkozik. A VLC-t ha finomhangolod is tökéletes lehet a filmek mellett zenelejátszásra. FLAC-hez vannak nagyon jó lejátszók, mint pl. a JRiver, Audirvana, de ezek fizetősek és, ami azt illeti az ingyenes, jól pluginnezhető foobar2000 melett erősen kompromisszumosak is, ha otthoni media rendszert akarsz rájuk építeni. Ám az Audirvana nagyon, nagyon szépen szól és lehet csiszoltak már az azóta azon a katasztrofális thumbnail libraryn. A Spotify is jól integrálható, de a lossless streamingben itt is a Tidal a nyerő.
Sztem tegyél egy próbát a VOX lejátszóval. Pici. Jól elvan egy 13" kijelzőn és nagyon jól el tudsz rendezni benne mindenféle pls-t.
[ Szerkesztve ]
Ozora <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD/magyar billetyűzet
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- MacBook Air 2020 13" M1 16GB/256GB
- Apple MacBook Air 13" Mid 2011 (i7 1,8GHz, 4GB RAM/256GB SSD) SZÁMLA, GARANCIA
- Apple MacBook Air 13" Mid 2012 (i5 1,8GHz, 4GB RAM/256GB SSD) 1 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 15" Mid 2015 (i7 2,5GHz, 16/1TB) 1 ÉV Garancia, számla
- Apple MacBook Pro 13" Mid 2014 (i5 2,8GHz, 16GB RAM/500GB SSD) Akku 102 ciklus, GARANCIA, SZÁMLA
- Macbook Pro 2018 1TB 16gb 2.3ghz 4 magos I5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest