Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
unrealnoise #106886 üzenetére
Egyik kutya, másik eb, egyik sem jobb a másiknál. Nem mindegy, hogy az adott kliensre miként van megírva a program, 1,5 évig párhuzamosan használtam mindkettőt, a végén döntöttem az egyik mellett úgy, hogy felsoroltam a hibákat és az maradt amelyiknél kevesebb vagy jobban tolerálható a hiba.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
unrealnoise #106886 üzenetére
Plex sem tököl.
Nem váltanék róla.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
unrealnoise #106883 üzenetére
Ott szerver oldali gond lesz, vagy rosszak a beállításaid.
-
Jano_023
őstag
válasz
unrealnoise #104567 üzenetére
Nekem is Air M1 van. Nálam is hasonló a helyzet, de nekem körülbelül a 13 óráról leesik olyan 6-7 órára.
Egyetértek az előttem szólókkal hogy a HUB miatt van. Szerintem ha csak a HUB-ot dugod be akkor is eszik szerintem.
Én azt vettem észre, hogy a többlet fogyasztás annak is köszönhető hogy ha külső kijelző használsz akkor a GPU magok száma is emelkedik és több fog bekapcsolni a melett hogy a HUB-ot is táplálni kell. -
trobi28
addikt
válasz
Így mindenképp többletfogyasztásod lesz, hogy mi fogyaszt? Röviden minden
Bővebben:
- fogyaszt a HUB és a rácsatlakoztatott perifériák
- fogyaszt a külső monitor is, hiába van tápegysége a videókártyának kell meghajtania, amihez enrgeia kell
- fogyaszt a saját kijelző is, ok hogy levetted a fényerőt de attól még azt is meg kell hajtania
Én úgy használnám, hogy adnék neki tápot, lehajtanám a MAC-et, így csak a külső monitort hajtaná meg. Mive sokat megy majd tápról, néha merítsd le és kész -
r4z
nagyúr
válasz
Tippre maga a hub fogyaszt, nem melegszik nagyon?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
unrealnoise #103596 üzenetére
Mit jelent a "egy csomó pénz szintre hozni"?
Adobe, MS termékek gondolom ugyan annyiba kerülnek Win-re is. Vagy, khm.
Google Suite termékek ingyen vannak, nagyon jól használhatóak és böngészőben futnak. Évek óta azt használunk munkahelyen is.
-
evo87
őstag
válasz
Táblázatkezelés, stb... Office előfizetés
Videovágó - van beépített, nem nagy truváj, de alap dolgokra használható
Képszerkesztő - LR vagy PS, ugyanúgy fizetni kell érte, ahogy Windows esetén is.Én is nemrég tértem át Win laptopról M1 Air-re, office feladatok, képszerkesztés és pici videovágás feladatkörökkel. Ezekre tökéletes.
-
SharpSA
veterán
válasz
Szerintem az általad leírtakra és még annál is többre elég az M1 Air. Nekem is ez van, 16/256 GB-os. A billentyűzeten a speciális karakterek kiosztását kell megszokni, amúgy szerintem jobb, mint a Windows. Nekem nem volt probléma a géppel, bár szerintem elég gyorsan alkalmazkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest