Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TigerCat
nagyúr
válasz trobi28 #79330 üzenetére
Összefoglaló: Lightshot Screenshot
Ingyenes, fel is töltheted, stb. Jó cucc...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
aktív tag
válasz trobi28 #80120 üzenetére
Nekem a 2017-es Air van és a HS-t használom. Délelőttönként használom 1-2 órát. Ha benne van a pendrive vagy a memóriakártya másnap délelőttre 20-30 %-ot merül. 100 %-ra volt feltöltve és 3 napig nem nyúltam hozzá, mikor felnyitottam már nem is indult el annyira lemerült. Ugyanez ha nem volt benne semmi 1-2 % merülés. Érdekes mert olyan pendrive volt benne amin van led, de soha nem villogott mikor a gép alvó módban volt és mégis merült.. Próbáld ki kártyával és anélkül, hogy a másnapi használatig mennyit merül.
-
trobi28
addikt
válasz trobi28 #80128 üzenetére
Az éjszakai teszt eredménye:
Kivettem a kártyát, 20 órakor, 80 %-os töltöttséggel lecsuktam így elment aludni. Reggel 6-kor felnyitottam és 78 %-on volt
Ez nagyon jó érték, 10 óra alatt 2 %-ot merült alvó módban. Nem értem, hogy mi köze van a rácsatlakoztatott kártyának az alvó módban történő nagyobb fogyasztáshoz, de úgy tűnik, hogy hatással van rá.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
aktív tag
válasz trobi28 #80137 üzenetére
Ha altatás előtt leválasztod, de nem veszed ki a pendrive-ot vagy a memóriakártyát akkor is merül, de kevesebbet. Volt amikor egy Asus Xonar U3 usb hangkártya maradt rajta altatásban és az is erősen merítette. Tehát akkor úgy néz ki, hogy Catalina alatt is merül ha alvó üzemmódban van.
-
Smiley
addikt
válasz trobi28 #80193 üzenetére
A 2 gep kozott 7 ev kulonbseg van... Persze, hogy nem erzed, hogy lassu lenne. A mid2010-es pro-t en se erzem hogy lassu lenne. Amirol viszont itt szo volt az egy 2007-es macbook pro 2.4Ghz T7700 | 4Gb | 8600GT meg egy 60Gb-s SSD. Amugy meg az, hogy a "kukabol" szedtem ki az nem jelenti azt, hogy nincs jo allapotban. Darabokra lett szedve, kapott zsir uj ventillatorokat, egy alig hasznalt ANSI keyboard-ot, teljesen ki lett takaritva, ujra lett pasztazva, kapott egy 2,5 oras akkumlatort, es egy felujitott magsafe toltot. De ez nem valtoztat azon, hogy alkalmatlan mindennapi hasznalatra, legalabbis ez a peldany. Diokhan gepe annyival kulonbozik ettol, hogy abban mar van SSE4,1.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
-
freelanced
addikt
válasz trobi28 #80662 üzenetére
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
Jelenleg egy viszonylag jó gépem van itthon, viszont ugye ezek elvileg jól vannak optimalizálva, tehát elvárható tőlük, hogy a böngészés, írogatás, esetleges videónézegetés és egyéb alap felhasználás során gördülékeny, pörgős lesz a gép?Ami még kérdés, hogy mindketten Air-t ajánlottatok. Nem érdemes esetleg Pro-t venni? Vagy mi az oka, hogy ezt javasoljátok inkább? Ahogy néztem most hirtelen van Pro is 150-200 körüli áron a 2013-as modellek közül, bár nem mélyedtem bele. Igazából nekem az Air is megfelelhet, csak azért kérdezem, hogy jobban átlássam.
Továbbá ha szerencsém van egy ilyen várhatóan kibír még pár évet ilyenkor, vagy mi a tapasztalatotok velük?
Illetve ami még felmerült, hogy mire érdemes figyelni a vásárlás során?Köszönöm!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
general
addikt
válasz trobi28 #80753 üzenetére
a NASsal az a baj, hogy nonstop mennie kell...egyrészt eszi a Záramot , másrészt villámcsapásos időszakokban a frász kerülget így is, kapcsolok, húzok ki mindent. ez nem hiányzik a NASsal is. minden nyáron körbecsapkod a villám, nem tudom, a környék, ahol lakom, vonzza... nem, nem hiszek a villámcsapásvédő marhaságokban. ismerősömnél is volt legdrágább kutyafüle védő akármi, úgy szállt el a milliós high end audio cucca, mint a szél... persze lehet, hogy túlzottan paranoiás vagyok.
na meg nem kevés lóvé egy normális NAS. a backup most is megvan, külső vinyóra is, az szépen eltéve a szekrénybe. igen, én sajnos többszáz gigával dolgozom folyamatosan, egy 1 terás ssd, amiből minimum 100-150 elmegy rendszerre, alapvető progikra, kevéske nekem. a 2 terás ssd meg almáéknál egy komplett gép ára..vicc.aztán meg...lehet újra kéne gondolnom ezt az egészet. fene tudja.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz trobi28 #80882 üzenetére
nemtudom en is annyit olvastam mar a temarol.. fogyoezkoz az akksi, egyszer ugyis cserelni kell
nalam: amikor aktivan hasznalom bedugom mert ugye tud olyat a gep hogy akksi nelkul szimplan csak a halozati adapterrol megy: ennek ikonjat latod jobbfelul is, irja mirol megy.
[ Szerkesztve ]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
K1nG HuNp
őstag
válasz trobi28 #81013 üzenetére
nekem most egyetem miatt kellett egy windowst felpakolnom dehat leszakadt a pofam olyan szar volt a catalina utan. konkretan az eger laggolt.. szivbol orultem mikor vegeztem a targyal es legyalulhattam az egesz hobelebancot
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
r4z
nagyúr
válasz trobi28 #81217 üzenetére
Biztosan letezik ilyen, a ceges EliteBookom USB-C dokkolojanak 3 videokimenete is van (2xDP + 1xHDMI). A kepernyok fuggetlenek egymastol a portokon.
(#81226) kkp900: Nincs akadalya, biztosan gyart ilyet valaki.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
brickm
őstag
válasz trobi28 #81447 üzenetére
Eredeti akkut nem tudsz venni sehonnan sajna. Fél éve keresek kb.
Az utángyártottakat több forrásból is hallottam, hogy vackok, 2hetet bírnak stb. VISZONT, ismerősöm beépített pár alis 20ezrest, amik közül eddig egy év alatt egy sem jött vissza. Most nagyon fontolgatom, hogy vegyek egyet próbaképp, csak hát ugye beragasztom, azt ha sz r bonthatom megint szét....Egyébként még a greencell(azt hiszem ez a márka) amit dícsértek, papír dobozban küldik az akkut. De nincs ismerőseim közt, akinek ilyen lenne. Ha valamit megtudsz, szólj kérlek, pont két ilyen gépem van!
-
-
Head88
addikt
válasz trobi28 #81570 üzenetére
100%-nál lekapcsolja a töltést valóban, de ha tápra kötve használod akkor az akku 100-ról 95-re lemerül bizonyos idő után, amit 95% alá érve újra visszatölt 100-ra és kezdi elölről. Ezt 20x megteszi akkor már 1 töltésciklus úgy, hogy le sem vetted a tápról a gépet.
A 0 pedig 0. A lemerülés előtt alvóba vágja magát a gép, ennyi a 100%-os merülés elleni védelem. Ezt kb 15%-nál teszi meg. Ha visszaébreszted akkor kinullázható.
A helyes akkuhasználat a li-po/li-ion akksik esetében a 20-80% közti használat. Vegyes lemerítés és rátöltés.
Lényeg. Nem kell kímélni. Azért van, hogy használd. Az 1000 ciklus csak egy ajánlás. Tud az jóval többet is. -
tuzpenge
őstag
válasz trobi28 #81572 üzenetére
Az enyém 184 ciklus és 2 év után 88,4% a coconut szerint. De kb 1 hete még 94% volt. Előtte egy hónappal meg 89%. Szóval tök hülyeségeket ír ki a coconut is. Ha most rajtahagyom a töltőn vagy 2 napig megint 92% körül fog kijelezni. Ja én szinte mindig akksiról használom, csak a töltés ideéig van a töltőn (pont mint egy telefon).
ˣ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest