- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
válasz
vasi89 #54676 üzenetére
Először én is lehúzásnak éltem meg, de ha ez a vékonyság és hordozhatóság ára, ám legyen. Nekem 12" Macbookom van, és be kell vallani átlag userként alig van szükségem az USB-C portra úgy egyáltalán. Külső vinyót átalakítva szoktam néha rádugni, illetve néha töltöm róla a telómat, és természetesen magát a gépet, de ennyi.
Szóval én osztom azt a nézetet, még ha korábban nem is voltam ennek híve, hogy legyen kevesebb port, tehát xyz port helyett csupán 1, és abból legyen 2-3-4 a gépen, és te magad eldönheted mire használod, ami természetesen pénzbe kerül, hogy megvedd a szükséges dolgokat hozzá, de így csak azt használod amire szükséged van, illetve a felhő korát éljük, kezdjük élni, ezáltal átlag userként nem igazán kell kábeles megoldás már, csak egy wifi, és minden elérhető válik. (Ismétlem átlag user, nem professzionális felhasználó.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iPad topik
- Autós topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- MacBook Air 2020 13" M1 8GB 256 GB SSD 2028/01-ig garanciával
- Asus vivobook pro 15
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged