Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ArrayOfLilly

aktív tag

válasz lugosi #38808 üzenetére

Nekem van és erre nem igazán alkalmas (egyébként én is erre használom, onnan tudom :-).

Egyrészt nem nagyon tudod csak egy partíciónak beállítani, ahogyan gyárilag van, de ez önmagában még nem akkora baj. (Time Machine mentés méretét a sparse.bundle fájl méretének beállításával és lezárásával lehet korlátozni vagy nem használod erre.)

A nagyobb baj, hogy lassú. Win alól is látszik egyébként. (És állítólag pár év után meg szokott dögleni, szóval eleve inkább másodpéldányt/backupot tegyél rá.)

Viszont bele tudsz dugni még vinyó(ka)t. Az se lesz gyors. Nem gyorsat azért úgy képzeld, hogy 3-4 ember tud róla párhuzamosan filmet nézni kisebb felbontásban, csak akkor már más adatot nem nagyon mozgatok addig.

A vinyók, amiket meg tudsz osztani rajta keresztül, azok HFS+-ra kell hogy legyenek formázva.

Szóval ha van egy TC-d vagy ocsón hozzádvágják, akkor ne szaladj el előle, de alapvetően tárhelynek egy elég drága szükségmegoldás.

Előny: Back to My Mac-kel akárhonnan el tudod érni. (A megosztott vinyókat, amiket beledugtál, szintén.)

Viszont mint routert én szeretem, meglepő helyeken lett netem, amióta van itthon egy ilyen.

[ Szerkesztve ]

http://www.arrayoflilly.com

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés