Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz lugosi #38808 üzenetére
Nekem van és erre nem igazán alkalmas (egyébként én is erre használom, onnan tudom :-).
Egyrészt nem nagyon tudod csak egy partíciónak beállítani, ahogyan gyárilag van, de ez önmagában még nem akkora baj. (Time Machine mentés méretét a sparse.bundle fájl méretének beállításával és lezárásával lehet korlátozni vagy nem használod erre.)
A nagyobb baj, hogy lassú. Win alól is látszik egyébként. (És állítólag pár év után meg szokott dögleni, szóval eleve inkább másodpéldányt/backupot tegyél rá.)
Viszont bele tudsz dugni még vinyó(ka)t. Az se lesz gyors. Nem gyorsat azért úgy képzeld, hogy 3-4 ember tud róla párhuzamosan filmet nézni kisebb felbontásban, csak akkor már más adatot nem nagyon mozgatok addig.
A vinyók, amiket meg tudsz osztani rajta keresztül, azok HFS+-ra kell hogy legyenek formázva.
Szóval ha van egy TC-d vagy ocsón hozzádvágják, akkor ne szaladj el előle, de alapvetően tárhelynek egy elég drága szükségmegoldás.
Előny: Back to My Mac-kel akárhonnan el tudod érni. (A megosztott vinyókat, amiket beledugtál, szintén.)
Viszont mint routert én szeretem, meglepő helyeken lett netem, amióta van itthon egy ilyen.
[ Szerkesztve ]
http://www.arrayoflilly.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- MacBook Air 2020 13" M1 16GB/256GB
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest