Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Használtam Boot Campet is, nem kényelmes számomra, nem rossz mint lehetőség de, nem tudod futtatni mindkét oprendszert ugyanabban az időben. Parallels sokkal kényelmesebb, ahogy te is írtad nagyon egyszerűen váltogatsz a két rendszer között, nekem nagyon tetszik és stabil is, eddig egyetlen alkalommal sem volt semmilyen gondom a parallels alatt futtatott windowssal. Csak ajánlani tudom, nekem nagyon bevált
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Videós, mozgóképes topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged