- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
Zjunior #21999 üzenetére
Kuzdottem par napig a Yosemitee-vel de allando szivasok miatt inkabb meg nem vetem be elesben.
En is szeretem a friss cuccokat bogaraszni de meg nagyon nagyon bug-os volt. Nekem is airdrop altalaban nem mukodott de volt hogy igen ket yosemitee kozott... Parallels instabilitas, altalanos rendszer instabilitas, SSD Trim szivas allandoan minden update utan. Aztan osszeomlott de nem akart Time Machine-bol visszaallni aztan akkor ugy dontottem, hogy visszarakom az itthoni gepemet Mavericks-re. En nem hiszem, hogy az elso kiadott verzio teljesen OK lesz. Kell neki 1-2 frissites majd az biztos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- BestBuy topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Opel topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% Intel Core 7 150U 10Mag 16/512 2K OLED+ Toll
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP PROBOOK 460 G11 (9Y7S7ET) - ÚJ - 16" üzleti notebook - U5 125U, 16GB, W11pro