- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
Zjunior #21999 üzenetére
Kuzdottem par napig a Yosemitee-vel de allando szivasok miatt inkabb meg nem vetem be elesben.
En is szeretem a friss cuccokat bogaraszni de meg nagyon nagyon bug-os volt. Nekem is airdrop altalaban nem mukodott de volt hogy igen ket yosemitee kozott... Parallels instabilitas, altalanos rendszer instabilitas, SSD Trim szivas allandoan minden update utan. Aztan osszeomlott de nem akart Time Machine-bol visszaallni aztan akkor ugy dontottem, hogy visszarakom az itthoni gepemet Mavericks-re. En nem hiszem, hogy az elso kiadott verzio teljesen OK lesz. Kell neki 1-2 frissites majd az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- WOT - Roham
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest