- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
válasz
WNorbert85 #3001 üzenetére
Decemberben, volt lehetőségem az Iphone 13 pro-mat 3év után leváltani és nagyon gondolkodttam a 25 Ultrán, hogy meg várom és nem a 16 pro-t választom ami vissza tartott az a mérete volt.
Mind a két rendszernek / One ui/Ios ) van előnye és hátránya ki melyiket szereti vagy megbarátkozni vele ezen felesleges vitatkozni vagy bárkit is meggyőzni, hogy melyik a jobb.....
Nem bántam meg, hogy maradtam, de már nem tud meggyőzni senki, hogy ez jobb mert nem igaz 4. éve használom az ios-t és előtte több évig a droidot.
Néhány éve, talán pont amikor váltottam akkor még talán az Iphone vollt az etalon az idő múlásával ebben már talán nem vagyok olyan biztos....mert már itt is előfordulnak hibák...javításnak a javítása stb ettől függetlenül érték álóbb az Iphone. -
Rob Rob
tag
válasz
WNorbert85 #3001 üzenetére
Köszönöm.
Hiányzik dióhéjban a szabadság,az Opera a SwiftKey meg a Trurphone dialer és az Amdroid illetve még a ph app de itt is van ami tetszik.
Egyelőre minden háttérfrissítés,követés off kevés a widget de az üzemidő még nrm jobb csak kb ua
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest