Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Alza hivatalos viszonteladó. Nem, hiszem, hogy egy tok miatt kockáztatná ezt a státuszát.
Kamera gomb is szinte csak a gyárinál van megoldva. Nem mindegyik szín akciós.
Egyébént én is bezsákoltam ennyiért pár hete ezt a tokot. Azóta is azt használom. Nagyon szeretem. Szóval marad is ez végleg. Bár én mindig is gyári bőrtokokat használtam korábban. Viszont itt már ugye az sajnos nincsen. -
osonte
őstag
Biztos, hogy eredeti. Amikor felrakom felismeri a telefon a tokot (teljes képernyős animációt mutat). Rajta van az a szám a tokon és a dobozon is, ami a hamisítványokon nincs (Reddit-en írják): [kép] , [kép] [kép] .
A tok is nagyon precíz (kivágások), kameragomb tökéletes, a csomagolás is prémium. Nem az Apple akciózta le, hanem az Alza, szerintem berendeltek belőle nagyobb mennyiségben…Illetve az Alza hivatalos viszonteladó, ami a tok alatt is (a weboldalon) és az Apple oldalán is rajta van. Szerinted megadnák nekik az engedélyt vagy nem vennék el, ha hamisítványt mernének árulni bármilyen Apple termékben?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bittorrent topik
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő