- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
De akkor miért nem veszel refurb 16 Pro-t ha ez ennyire zavar? Az úgy annyi, mint egy új 16, és problem solved.
Egy új 17-es bőven több lesz mint most egy refurb 16 Pro...
BTW, ha valóban át szeretnél térni iPhonera, akkor nem halasztgatnád, és keresnél kifogásokat. Mindig lesz valami, ami pro-kontra a serpenyőben hol az egyik, hol a másik oldalon. És akkor ott leszel, hogy majd a 20-as iPhoneon fogsz morfondírozni évek múlva, és mindig lesz valami, amibe bele tudsz kötni.
És hidd el átérzem, mert én 2-3 évig játszottam ezt
Pontosan ugyanígy. Jajj ezért nem váltok, meg azért, mindig kerestem a mondvacsinált kifogásokat. Igen, lesz bőven olyan dolog, amiben más, vagy kevesebb, de ugyanúgy sok dolog amiben több és jobb
Én februárban úgy keltem fel, hogy oké, elég a kifogásokból, megyek és veszek egy használt iPhone 13-at próbára az S23 FE mellé, mert ha épp nem jön be, nullásan akkor is ki tudok szállni a dologból. És bevállt, most váltottam egy új 16-ra, és őszintén szólva teljesen kizártnak tartom, hogy az elkövetkező 10 évben visszamennék Androidra. Az égvilágon semmi sem hiányzik a Droidból, pedig nálam ez munkaeszköz, rengeteg olyan funckiót használok rajta, amit az átlag-userek nem, vagy mégcsak nem is tudnak a létezéséről. És zökkenőmentes volt az áttérés
-
janeszgol
félisten
Ha tartasz tőle ne vedd meg. Hidd el zavarni fog!
Engem nem zavar, pedig van 120 Hz-es és 144Hz-es telóm is.Igaz ebben a módban nem használtam őket sokat.
Meg lehet szokni, utána rossz visszaszokni. Engem mondjuk annyira nem érdekel. Az jobban érdekelt, hogy olyan órám legyen, ami szintén 60Hz-es és nem 24 meg 30 Hz-es, mint a Honor Band 5-6 és társai régebbről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!