Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moordavid
aktív tag
Csak a 15 pro-ról tudok nyilatkozni:
- melegedést nem tapasztaltam pedig a megjelenéskor rendeltem a telefont, tehát még az ezt javító frissítések előtt kezdtem használni (2023 október)
- üzemidő el maximálisan megvagyok elégedve. Átlag, navimentes napon 40-50% közötti töltéssel teszem töltőre esténként. (Jelenlegi akku állapot 94% 269 ciklus, minden este töltőre rakom)
Ha navis, futkározós, végig mobilnetes napom van akkor olyan 20-30% között teszem töltőre (2 óra navi, közben sosincs töltőn)
- kamera. Videóban bajnok, fotóban teljesen jó, a 3x optikai zoomot sokat használom.
Mindezeknél picivel, de tényleg csak picivel tud többet a 16pro. Én a kameravezérlő gomb, és a hangyap*csnyit frissebb hardver miatt ez utóbbit választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest