- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
moordavid
aktív tag
Csak a 15 pro-ról tudok nyilatkozni:
- melegedést nem tapasztaltam pedig a megjelenéskor rendeltem a telefont, tehát még az ezt javító frissítések előtt kezdtem használni (2023 október)
- üzemidő el maximálisan megvagyok elégedve. Átlag, navimentes napon 40-50% közötti töltéssel teszem töltőre esténként. (Jelenlegi akku állapot 94% 269 ciklus, minden este töltőre rakom)
Ha navis, futkározós, végig mobilnetes napom van akkor olyan 20-30% között teszem töltőre (2 óra navi, közben sosincs töltőn)
- kamera. Videóban bajnok, fotóban teljesen jó, a 3x optikai zoomot sokat használom.
Mindezeknél picivel, de tényleg csak picivel tud többet a 16pro. Én a kameravezérlő gomb, és a hangyap*csnyit frissebb hardver miatt ez utóbbit választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest