Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scofield89
üzenetére
Szia!
Nem gondolnám, hogy bárkinek innen szüksége lett volna már akkut cseréltetni 15PM-ban, de ha ilyenre is kerülne sor, én momentán hót nyugodt vagyok, mert pl CareCenter-be küldve gyorsan és gördülékenyen meg lesz az egész (személyes és fórumos tapasztalatok alapján is).
-
Rossi
addikt
válasz
scofield89
üzenetére
A telefon használata rontja az akkumulátort.
Viccet félretéve, nekem 1 év után minden iPhone-om, mindegy mennyire odafigyelve töltöm (speciel évek óta kevés kivétellel 50-80% között tartom), elkezdi csökkenteni az akku állapotát.
Kb. 1 évig 100%, utána leesik 98-ra, majd párhavonta csökken.Továbbá autóban még inkább hajlamos túlmelegedni a telefon (főleg a PM), hiába van rajta a vezeték nélküli töltőpadon, max tartja a töltést.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
scofield89
üzenetére
Az szeretném kérdezni ez ügyben, hogy ez a fajta töltési mód rontja-e az akksit?
Szia! Nem rontja az akkumulátort. Használj nyugodtan MagSafe megoldást. -
xhege
veterán
válasz
scofield89
üzenetére
Lightroom. Szerintem az egyik legprofibb és rengeteg oktató videót találsz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest