Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Hogy használd a PH aprót szerintem……….
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
Joachim21 #3727 üzenetére
Nagyon nem mindegy a használat módja és intenzitása.
Én pl. nagyon sokat fotózom vele meló miatt (egy alkalommal 100-200 fotó), jellemzően építkezéseken, változó fényviszonyok között, változó fókusztávolsággal, és sokat botladozik a telefon, nem tudja melyik lencsét használja, szar lesz a kép stb.
Ugyanez volt 12Pro-val és 14Pro-val is.Aztán emailezek vele masszívan, csatolmányok stb., itt is botladozik bőven, word, excel, pdf megnyitásnál, ilyesmi.
Telefonálok is nem keveset, lefagy a névjegyzékben, lefagy bejövő hívás közben, nem kapcsolódik az AirPods Pro 2-vel, lassan kapcsolódik stb.
Aztán melegszik, nem tölt, nem szinkronizál az iCloud-dal stb.
Nekem ezek nem férnek bele egy aktuális csúcskészüléknél, de sajnos számomra nincs alternatívája, nem fogok átmenni droidra, az nekem vállalhatatlan(abb).
Mondjuk nekem már rég lekopott a cukormáz a "prémium" telefon témáról, nem társítok az árához egy irreális "virtuális" elégedettséget, hanem használati tárgy, amire egyébként vigyázok, tehát nem ütöm-vágom, de megelégedve nem vagyok vele.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest