Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
Szintén tizen sok év Android után váltottam a 15 PM-re, december óta használom, nekem azért több idő volt megszokni és azért felmerült bennem, hogy visszamegyek droidra, de végül maradtam és mostmár abszolút nem bánom. Az itthoni gép az windows, annyira nem használom, hogy azt Macbookra cseréljem amire kell nekem arra bőven jó! A nagyobbik gyerek kapott az egyetemre egy Macbook Pro-t, nézegettem már, nyomogattam jó kis masina, de nekem felesleges lenne beruházni rá, nem használnám ki. A rendszer erősen megszokandó lenne számomra, de egy Watch Ultra 2 már került a telefon mellé
illetve van egy régi kis Surface tabom, azon gondolkodom, hogy iPad-re cseréljem valamint erősen gondolkodom egy Airpods 3 fülesen is! Szóval lassan én is építem az Alma ökot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nintendo Switch 2
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest