Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pamesz
tag
válasz
icecave
üzenetére
Az a baj ezzel a százalék kijelzéssel, hogy mi igenis tudjuk, hogy blsht, viszont eladásnál nagyon is nézik. Én most adtam el a napokban a 13PM 2 éves telefonom. 88% volt az akkuja. Hát hogy is mondjam, 10-ből 9 vevő ezen volt fennakadva, és inkább megvette a bizonytalan forrásból származó, inkább karcos, de 97 százalékos telefont. Hiába mondtam neki, hogy pedig ez is simán elmegy power felhasználás mellett még egy napot. Én örvendeznék, ha az Apple kivenné belőle ezt a százalékos kijelzést. (Coconuttal az én 15PM-em 103 százalékos.)
-
misi111
tag
válasz
icecave
üzenetére
Nem naponta nézegetem, csak volt sima 14 prof,közel egy évesen 100%-al adtam el. Mint látható a 14 pm fél évesnek kevés töltéssel még mindig 100%. Egyik ipahonom sem csinálta még ezt. És engem speciel zavar, ha nem lenne Bene ez a funkció,biztos amúgy hogy le sem szarnám, csak van, és mindig minden telefonomnál azért nézegettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest