- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemfértkiaze
kezdő
válasz
M@trixfan #46 üzenetére
Szóval a meta nem készíti el az appot? Ez nem tudom miért jó nekik. Nekünk szimpla van, nem kerül szóba pró felhasználás, szimplán csak használás.
hegedus001
Nekem egy szifon/ipad kombó bevált, macra nincs szükségem, egy wines asztali géppel megtámogatva, mindenre is jó felállás.
Szerintem a szifon a legösszeszedettebb termék, engem konkrétan csak a kijelző mérete hajt át időnként ipadre vagy az asztali gépre esetleg tv-re. Igazság szerint egy tökéletes ipad 100%-ban úgy kezelhető, mint egy szifon
( legalábbis az én álmaimban) -
Nemfértkiaze
kezdő
válasz
M@trixfan #38 üzenetére
Páromnak egy 2020-as sima ipadot vettünk, a célból, hogy otthon kényelmesebb lesz szifon helyett a nagyobb kijelzőn kütyülni. DE azután szembesültünk a szerintem szándékolt butaságokkal. A mai napig a webes whatsappal kel baszakodni, mert nincs app ipadre.
Mivel főleg whatsappon érintkezik az ismerőseivel, ezzel mindjárt át is lényegült az ipad porfogóvá. Szerintem szándékos szivatás, mert Fb messenger meg van ami szintén metafos. Amellett a levelező is annyival ostobábban működik mint szifonon.
Szerintem direkt bután tartják az ipad os-t, hogy ne válthasd ki vele egyik eszközödet sem.
Vedd csak meg az ájfont, ájpedet és a mekket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- RAM topik
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest