Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Invázió egy novellában alternatív befejezés dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Nemfértkiaze
üzenetére
Értelek és van is benne üzleti érdek, de nem ezen a szinten húznám meg a vonalat. Az instagram is compatibility módban megy egyébként. Ez nem az Apple dolga, hanem az adott app fejlesztőié, illetve az adott cégé. Minden lehetőség adott. Android tabokon alapból “afterthought” érzete van az appoknak. Én professzionálisabb felhasználásra gondolok, mint Final Cut, Logic, stb… Nem baj az ha van Mac, iPad és iPhone, tapasztalatból mondom
-
hegedus001
aktív tag
válasz
Nemfértkiaze
üzenetére
Pedig szerintem ha csak 1 almás terméket választabék, akkor szinte biztos, hogy egy iPadet vennék. Szerintem messze a legjobb termékük. Ökoszisztéma nélkül is könnyen/jól/sokoldalúan használhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro M1 Pro 32/512GB // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest