Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
Abszolút egyet értek. Én anno egy 8-as majd később egy kilencedik generácis ipadet vettem, aztán jött az air 4 majd most az m1-es pro. Három éves ez a vágódeszka, de a lightroomot úgy viszi mint kés a vajat. Sosem döccen meg, játszani kiválóan lehet rajta, sidecar-ként jobb lenne egy nagyobb kijelző, de a 11" is hasznos a MBA 13,3"-asa mellé.
Tényleg egy nagyon sokoldalú termék, nem tudom mit szívnak azok akik szerint az apple leghaszontalanabb terméke.
Bár fixen sosem próbálták még.... -
moleculez
veterán
Hááát a TC berögződés az nagy úr! Nagyon más világ ez, alapból az hogy ez a rendszer (iPadOS és iOS) nem igazán fileokban gondolkodik, hanem appokban. Szóval a megfelelő app megkapja a megfelelő filet. Persze van file kezelő tudsz szinte mindent minden között rakosgatni, csak nem erre van kitalálva.
-
Coulson
tag
Amióta van iPad-em, később iPad Pro-m, azóta ritkábban használom a laptopomat. Az utóbbi egy szerszám, sok mindent lehet vele elintézni, de mindenhez inkább a tabletet veszem elő.
Az iPadOS kap hideget-meleget, sok ponton én is bele tudnék kötni… de pont ez az egyszerűség teszi talán könnyebbé, kényelmesebbé a használatát, ami ugyanakkor a korlátja is, és megértem, ha sokaknak nem megfelelő.
Azt is tudom, hogy ennyi pénzért egy rendes laptopot is lehetne venni, amit több mindenre is lehet használni, ellenben én nagy megelégedéssel használom. Számomra kényelmesebb a tabletet előkapni. Amikor kell mindig ott van, minden egyből indul. Nincsenek asztali OS nyűgjei, igaz cserébe vannak mások, de összességében mégis pozitívra jön ki a mérleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár fixen sosem próbálták még....