Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Én fél éve vettem első mac gépét egy M2 air-t nagyon jó árba tudtam megvenni majdnem 90.000 ft kedvezményt kaptam rá szolgáltatónál. Már akkor is Ipad Pro-t akartam de a feleségem lebeszélt róla. Na már kb 3 hete tulajdonomba van egy ipad pro 13 és azóta a macbook air nincs is használatban mert amire nekem kell mindenben ki tud szolgálni és hogy van benne porondmester így több ablakot tudok kidobni és kényelmesen tudok dolgozni is rajta. Ha nagyon officba vagyok akkor kicsapom a macbookot mellé a tablet másodlagos képernyőnek és előrébb vagyok mint valaha bármikor. Tény én is sokallom és azóta is úgy vagyok hogy drága volt nagyon de bennem van az hogy ha akarnám eladnám a macbookot mert annyiba vettem mint amennyiért most megy használtan és akkor lenne 1 eszközöm ami kielégit. De a feleségem próbálom megtéríteni és rávenni hogy néha használja win helyet a macos-t
amúgy jó gép de rohadt drága ez vitán felett át.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
amúgy jó gép de rohadt drága ez vitán felett át.