Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Én fél éve vettem első mac gépét egy M2 air-t nagyon jó árba tudtam megvenni majdnem 90.000 ft kedvezményt kaptam rá szolgáltatónál. Már akkor is Ipad Pro-t akartam de a feleségem lebeszélt róla. Na már kb 3 hete tulajdonomba van egy ipad pro 13 és azóta a macbook air nincs is használatban mert amire nekem kell mindenben ki tud szolgálni és hogy van benne porondmester így több ablakot tudok kidobni és kényelmesen tudok dolgozni is rajta. Ha nagyon officba vagyok akkor kicsapom a macbookot mellé a tablet másodlagos képernyőnek és előrébb vagyok mint valaha bármikor. Tény én is sokallom és azóta is úgy vagyok hogy drága volt nagyon de bennem van az hogy ha akarnám eladnám a macbookot mert annyiba vettem mint amennyiért most megy használtan és akkor lenne 1 eszközöm ami kielégit. De a feleségem próbálom megtéríteni és rávenni hogy néha használja win helyet a macos-t
amúgy jó gép de rohadt drága ez vitán felett át.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
amúgy jó gép de rohadt drága ez vitán felett át.