Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemfértkiaze
kezdő
válasz
M@trixfan #46 üzenetére
Szóval a meta nem készíti el az appot? Ez nem tudom miért jó nekik. Nekünk szimpla van, nem kerül szóba pró felhasználás, szimplán csak használás.
hegedus001
Nekem egy szifon/ipad kombó bevált, macra nincs szükségem, egy wines asztali géppel megtámogatva, mindenre is jó felállás.
Szerintem a szifon a legösszeszedettebb termék, engem konkrétan csak a kijelző mérete hajt át időnként ipadre vagy az asztali gépre esetleg tv-re. Igazság szerint egy tökéletes ipad 100%-ban úgy kezelhető, mint egy szifon
( legalábbis az én álmaimban) -
Nemfértkiaze
kezdő
válasz
M@trixfan #38 üzenetére
Páromnak egy 2020-as sima ipadot vettünk, a célból, hogy otthon kényelmesebb lesz szifon helyett a nagyobb kijelzőn kütyülni. DE azután szembesültünk a szerintem szándékolt butaságokkal. A mai napig a webes whatsappal kel baszakodni, mert nincs app ipadre.
Mivel főleg whatsappon érintkezik az ismerőseivel, ezzel mindjárt át is lényegült az ipad porfogóvá. Szerintem szándékos szivatás, mert Fb messenger meg van ami szintén metafos. Amellett a levelező is annyival ostobábban működik mint szifonon.
Szerintem direkt bután tartják az ipad os-t, hogy ne válthasd ki vele egyik eszközödet sem.
Vedd csak meg az ájfont, ájpedet és a mekket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Androidos fejegységek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- ArchiCAD és Artlantis topik
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Új pc házak! Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest