Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Nemfértkiaze #47 üzenetére
Bocsánat, annyiban korrigálom magam, hogy az Apple-nek az AppStore-ban lehet beleszólása, hogy jóváhagy-e egy programot. Persze, nem emiatt nincs tablet insta kliens és társai.
-
M@trixfan
addikt
válasz
Nemfértkiaze #44 üzenetére
Értelek és van is benne üzleti érdek, de nem ezen a szinten húznám meg a vonalat. Az instagram is compatibility módban megy egyébként. Ez nem az Apple dolga, hanem az adott app fejlesztőié, illetve az adott cégé. Minden lehetőség adott. Android tabokon alapból “afterthought” érzete van az appoknak. Én professzionálisabb felhasználásra gondolok, mint Final Cut, Logic, stb… Nem baj az ha van Mac, iPad és iPhone, tapasztalatból mondom
-
M@trixfan
addikt
2017-es 10.5 Cellular 256 GB iPad Pro-t nyúzok napi szinten és döbbenetesen a legtöbbet használat eszközöm. Nagyon vártam ezt a frissítést és azt hittem első napos vásárlás lesz részemről. Nyilván az ára miatt erősen gondolkodom, mert azért a számok most nagyok.
Vártam az iPadOS 18 megjelenését, mennyire nyitják meg ezt az M4 erőművet. Sajnos nem annyira mint szerettem volna. Ha az ajánlat egy komplett MacOS használhatóság, akkor (szó szerint) tokkal-vonóval jön a 13-as.
Az OLED kijelző mindenképp nagy javulás az ember szeme világának. Ezt nem lehet beárazni a tipikus mantrával, hogy “mennyire használom ki”. Nagyon fontos szempont száműzni az LCD-t ahonnan csak lehet. Mivel rengeteget olvasok tabletről netet én szerintem ezért fogok vásárolni. Fotókat nagyon csábító ilyen kijelzőről szerkeszteni, de mivel még mindig korlátozott az iPadOS, a 13-as alapváltozat lesz, nagyon, de nagyon foghúzósan.
Ami még pozitív, hogy kezel külső tárhelyet, USB-C és egy akár vezeték-nélküli referencia oled kijelző Minihez, Studiohoz, MacBookhoz. Én innen nézem, továbbra is hasznos eszköznek tartom az iPad-et. Számomra csak az kiábrándító, hogy kitartóan vártam az OLED-re, kiszolgált és mai napig jól működik mostanim és ezzel együtt nagyon meg kell gondolni a dolgot a prioritások miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Tab 7 Essential
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest