Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

fúú... ez nagyon hosszú hétvége volt.

Nickelback - Savin' Me

úgy nem is tudom, miért ezt a számot linkeltem be, mikor ezt írtam ezt a zenét hallgattam. Tőle vannak jobb számok is, pl Hero, az nagy kedvencem, de most a pillanatban ezt linkeltem be :P
    Szombaton nem sokat haladtam, mert itthon volt a nagybátyám, és nem tudtam foglalkozni a makettal, de vasárnap mindent bepótoltam amit tudtam. Igazából még nincs kész, de remélem, hogy elkészülök vele. Sajnos lett egy akadály, ami nagyon gáz, mert a varrónőm nem veszi fel a telefont, és otthon sincs :S de majd valahogy megoldom...

A tanulásban igazság szerint nyakid benne kéne lennem, ennek ellenére, szerintem csak a lábujjaimat áztatom benne. Mindennel el vagyok maradva, ami megint csak gáz, mert ez az évem már beleszámít a felvételibe. És egyébként eldöntöttem, hogy semmiből nem kell emeleteznem, illetve nem fogok, mert inkább elég mindenből a középszint és abban legyenek jó jegyeim. Német...uhh most úgy vagyok vele, mint ahogy Babi néninek szüksége lenne Brad Pittre XD nagyon nem akarom most :O de kitartás, egy szűk év és el is felejthetem ezt a nyelvet, de addig még hosszú az út. most szerintem megyek, mert nincs az íráshoz sem erőm...

Ez alap ismeretség Vilmához, tudni azt, hogy nagy Adam Lambert mániás vagyok, annak ellenére, hogy milyen életet él, de nem is akarom tudni, a hangját egyszerűen nem lehet túlszárnyalni. Nagyot kell dobni valakinek, hogy nagyobb legyen az én szememben nála. Na midn1 nem tudom, hogy értitek, de tegnap, illetve minden vasárnap megy az animaxen az american idoll wáwáwáwáááá hát na melyik évad megy? na melyik? ne tippelgess reménytelen vagy...XD a 8. pont amelyikben Adam is van (L)(L)(L) fúúú sajnos márcsak 1 rész van belőle az utolsó, de már alig várom hogy vasárnap legyen és még csak hétfő van. De nálam a várakozás nagyon jó, mert többnyire ez tanított a türelemre, ami sok emberből hiányzik...De ez a pasi, egyszerűen kiverhetetlen. Valahogy olyan energia van a hangjában amit eddig senkitől nem hallottam. A fenébe a fáradékonysággal én írok inkább és áradozok tovább Adamről ;)

ez a kedvenc képem, persze vannak kicsit "tabu"sabb képei, mert a hírek elvileg melegnek mondják, meg be is vallotta, de hírek...azt se tudják, hogy mi fán terem az igazság. De ez, hogy meleg, sok ugyanilyen "hír" az ellenkezőjét állította, szal... erről ennyit.
    1982ben született Indianapolisban. De San Diegoban nőtt fel. Több helyi tehetségkutatót nyert, de tényleg ebben az American Idollban figyelt fel rá a közönség. Színészkedett is sokáig, amit nem tudom, lehet, hogy most az énekesi pályával akar betörni a világba és utána filmezni (ahogy fordítva is valaki). De nem mondok róla többet. Egyrészt mert ezek nem mindenkit érdekel, másrészt én tudom az a lényeg. De ami fontosabb az a hangja.
    Ezt hallgasd közben:

Mad World

Ez...ez...egyszerűen lenyűgöző. Nem erőltetett de ottvan, lágy mégis erőteljesen átadja azt az érzést amiről a dal szól. Ellentétek sorozatát tudnám leírni. De a dal magáért beszél. Ezt a tehetségkutatókban énekelte ahogy ezt is:

No Boundaries

Ezt énekelte utolsók közt, de úgy látszik nem volt elég. Az legjobb 2 közé jutott be, de én meghallgattam az ellenfelének ugyanezt a számát és nem voltam elájulva tőle. De Adam előadásán annál inkább. Lehet, hogy az elfogultság beszél belőlem, de lehet hogy tévedek ebben. Döntsd el.
    Ezt pár adással előbb énekelte, de uhhh az a tartott hang áááá, őrület

Feeling Good

uhhh...még mostis feláll(na) a szőr a hátamon ha lenne... :B és az a ruha, hogy milyen jól áll neki.
    Na folytassuk

Mert amúgy nem azt mondom, hogy belevagyok zúgva, na jó lehet egy kicsit, de ezt nálam a hangjának szól leginkább. Nem ismerem, milyen mint ember, és nem mondom, hogy nem találkoznék vele, dehogyis nem ohohóó nem kellene 2x mondani ;], ha lenne koncertje... nem szoktam koncertre járni, de az ővére csakazért is elmennék, és hát nálam senki nem tud nagyobbat sikítani :K az tuti
    De azért nem csak ilyen számai vannak. Tudja ő mi az a tempó:

Black or White

Born to be Wild

:Y:Y:Y ez a két szám. Az első azért mert MJtől van és ez az egyik kedvenc számom és hogy elénekelte ohohoúúú láwoltam. A 2. ATYAÉG az az ütem, és hajlítások erő rezonálás, és sorolhatnám az "effekteket" a hangjában, mert nagyon ütős lett...
    na jó eztis :B

Satisfaction

És jöjjön 2 nagy kedvencem aminek a klipjei...wááá nem sok számának van így az albumáról de ez a kettő wáwáwáááá

Whataya Want From Me

For Your Entertainment

valami eszméletlen jó klippek lettek. Ez lehet megint az elfogultságomból adódik, de ki nem sz*rja le ; ];];];];];];] <---ez az ördögseregem ha nem tetszik ráduszítom

gondolom azt gondolod, hogy ezeket a számokat hova lehet tetőzni, tudom a májadba látok...De hidd el a végére hagytam azt a számot amelyik szinte a mai napig nem fér bele, hogy hogy énekelheti valaki így...wááá nem találom rendesen, csak koncertfelvételen. Nekem le van töltve és azon nincsen ujjúngoló csitrik hangja, de azért beteszem, háétha kedvet kaptál a letöltéséhez :D

(P:C)Broken Open(/P)

ezt pedig a percben találtam. Szinte mindegyik számát végighallgattam már vagy 100 de ezt nem miez? nagyon jó:

Slow Ride

és a legeslegvégére (tényleg a vége) egy kép...:):):))) egy kicsit merészebbet teszek, ki, mert ne hogymár idillezzek a kedves olvasónak, megmutatom Adam igazi arcát

adhattam volna valamelyik számának a címét a blogomhoz. De ha azt vesszük az Apoligizét még azért ő sem szárnyalta túl. Viszont abban igen, hogy tőbb jó száma is van :D:D:D:DDDDD

Aktív témák

Hirdetés